‘Superman: Legacy’-auditions er afholdt: Disse seks skuespillere er i spil til rollerne som Superman og Lois Lane

‘Superman: Legacy’-auditions er afholdt: Disse seks skuespillere er i spil til rollerne som Superman og Lois Lane
David Corenswet i 'Hollywood'. (Foto: Netflix)

Den store beslutning om hvem der skal være den næste Superman, og bære faklen i det kommende DC-univers, kan snart være truffet.

Den nye DC-chef James Gunn har afholdt castings på de to hovedroller Clark Kent/ Superman og hans yndlingskollega Lois Lane. Den hemmelige process fandt sted hos Warner tidligere i juni, og der var tre sæt kandidater til rollerne, som aflagde auditions i forudbestemte par, skriver The Hollywood Reporter.

Parrene var: ‘Renfield’s Nicholas Hoult overfor Rachel Brosnahan fra ‘The Marvelous Mrs. Maisel’, det relativt ukendte navn Tom Brittney overfor ‘Bridgerton’s Phoebe Dynevor og David Corenswet (‘The Politician’, ‘Pearl’) overfor Emma Mackey fra ‘Sex Education’.

De tre par spillede flere scener, hvor de mandlige skuespillere var iført Clark Kents journalistkostume og kvinderne altså Daily Planets stjernereporter Lane, da der var prøver lørdag den 17. juni. Dagen efter kom mændene tilbage som Superman, men denne gang spillede de alle tre overfor Mackey.

Selvom det kunne lade til, at Mackey er favoritten til at blive Lois Lane, fortæller kilder dog, at det ikke nødvendigvis er tilfældet.

Gunn havde klippet optagelserne sammen, så de kunne vises til Warner Bros.-ledelsen. De kan træffe en beslutning i løbet af denne uge.

Når den er taget, vil Gunn bevæge sig videre med rollelisten, hvor kilder fortæller, at der er en liste af kandidater til rollen som superskurk Lex Luthor, der kan indeholde både Bill og Alexander Skarsgård. Hoult var på bedding til skurkerollen, før han kom til casting som Superman. Han kan således stadig være i spil til rollen som Luther, hvis Superman glipper.

Flere superhelte skal castes til gruppen Authority, der bliver en del af Supermans univers i DCU.

‘Superman: Legacy’ forventes i amerikanske biografer den 11. juli 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af