Medie: ’The Office’ vender tilbage

Medie: ’The Office’ vender tilbage
Steve Carell i det amerikanske 'The Office'. (Foto: NBC)

Det amerikanske ’The Office’ sluttede i 2013 efter 188 afsnit i en position som en af de bedste og mest elskede komedieserier nogensinde.

Nu er mockumentary-serien på vej tilbage.

Det amerikanske branchemedie Puck News skriver i et nyhedsbrev ifølge The Wrap, at når strejken blandt manuskriptforfattere i Hollywood slutter, vil tv-kanalerne og streamingtjenesterne vælte over hinanden for at annoncere kommende prestigeprojekter.

Og på opsigtsvækkende vis vil det altså blandt andet blive meldt ud, at Greg Daniels, som også stod bag den originale amerikanske udgave af serien, arbejder på et reboot af ’The Office’.

Historien melder ikke noget om, hvordan rebootet vil se ud. Én mulighed er selvfølgelig, at det oprindelige cast vender tilbage med Steve Carells fantastisk uudholdelige chef Michael Scott i spidsen, eventuelt blot i nogle få særafsnit. Carell takkede af i rollen, en sæson før serien sluttede, så det virker dog mindre sandsynligt, at han skulle vende tilbage.

En mere oplagt mulighed er, at Daniels genopliver serien med et nyt cast – enten stadig centreret omkring Dunder Mifflin Paper Company eller på et helt andet dødssygt kontor. Det er et reboot i den retning, serieskaberen tidligere har luft som en mulighed, hvis han engang skulle vende tilbage til kontoruniverset.

Udmeldingen vækker utvivlsomt en blanding af forventning og frygt hos ’The Office’-fans, for mens det er betryggende, at Daniels igen vil stå bag roret, bliver det også en svær opgave at skulle leve op til serien i sin storhedstid.

Det var NBC, der stod bag den oprindelige serie, og det betyder, at serien sandsynligvis vil skulle laves til kanalens streamingtjeneste Peacock, som i den grad også har brug for et boost. Herhjemme har vi ikke Peacock, men flere af tjenestens serier, heriblandt hittet ’Poker Face’, har i stedet ramt den danske version af SkyShowtime.

Rebootet af ’The Office’ er i tråd med det store fokus på udvanding udnyttelse af kendte brands, som er i højsædet hos streamingtjenesterne for øjeblikket takket være den intense kamp om abonnenterne.

Prime Video genoplivede som bekendt ’Ringenes herre’ sidste år, mens HBO Max arbejder på en ny version af Harry Potter, og alt fra ’Sex and the City’ til ’Rap fyr i L.A.’ og ’Gossip Girl’ har fået ny iterationer.

Forhåbentligt får vi snart mere at vide om det kommende ’The Office’-reboot.

Mens vi også stadig venter spændt på den danske udgave af serien, som i slutningen af 2021 blev annonceret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af