Martin Scorsese har sin næste film på plads

Martin Scorsese har sin næste film på plads
Martin Scorsese. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

I denne uge er Martin Scorsese aktuel med det længe ventede krimidrama ‘Killers of the Flower Moon’. Og allerede nu har instruktørlegenden udset sig sit næste filmprojekt.

I et nyt interview med The Times of London bekræfter Scorsese således, at den næste film, han går i optagelser med, bliver ‘The Wager’. Det melder Collider.

Den kommende film, der blev offentliggjort første gang i juli sidste år, er baseret på romanen ‘The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder’. Filmen bliver ligesom ‘Killers of the Flower Moon’ produceret af Apple TV+

Handlingen er sat i Sydamerika i 1740. Det britiske skib The Wager med 30 besætningsmedlemmer strander på en øde ø ud for Patagonien, efter at have jagtet et spansk krigsskib. Herfra står den på ren overlevelse i kampen mod det varme klima og ikke mindst de andre udmagrede medmennesker.

Tidligere er det blevet annonceret, at Scorseses faste samarbejdspartner Leonardo DiCaprio indtager en hovedrolle i filmen.

80-årige Martin Scorsese har for nyligt udtalt, at han i hvert fald har én film mere i sig – måske flere. ‘The Wager’ er da også bare ét af mange projekter, som instruktøren har i støbeskeen. Senest har han teaset for en ny film om Jesus – og før det blev en serieudgave af ‘Gangs of New York’ og en rockbiopic med Jonah Hill annonceret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af