Brian Cox blev castet til 007-realityprogram, men troede han havde fået rolle i ny James Bond-film

Brian Cox blev castet til 007-realityprogram, men troede han havde fået rolle i ny James Bond-film
'007: Road to a Million'. (Foto: Amazon Prime Video)

For en måneds tid siden kunne vi berette, at Succession’-skuespiller Brian Cox ville agere dommer i realitykonkurrencen ’007: Road to a Million’.

Serien, der lige har fået premiere på Prime Video, er ikke en ny Bond-film, men et realityprogram, hvor ni par konkurrerer i en række James Bond-inspirerede udfordringer.

Det vidste Brian Cox bare ikke selv. Det fortæller han i et interview i ’The Tonight Show with Jimmy Fallon’.

»Jeg troede, at det var den nye James Bond-film«, fortæller han. Men »der var intet manuskript, og der var ingen James Bond-film«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cox har tilsyneladende gået med en Bond-drøm længe: »I årevis har jeg tænkt, at jeg ville elske at være James Bond-skurk. Det ville være rigtig interessant. Og jeg troede, at det her var mit øjeblik. Men det var det ikke!«, griner han i interviewet.

Selvom han ikke helt vidste, hvad han sagde ja til, endte serien alligevel med at blive en god oplevelse for Cox, der fortæller, at han »elsker at kommandere rundt med folk«. Så rollen som programmets gamemaster passede ham helt fint.

Vil Cox aligevel forsøge sig til casting på den nye Bond-film, kommer han til at vente længe endnu. Ifølge Bond-producer Barbara Broccoli er studiernes chefer »ikke engang begyndt« at modernisere franchisen endnu.

’007: Road to a Million’ kan ses på Prime Video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af