Greta Gerwig har et godt bud på den næste James Bond

Greta Gerwig har et godt bud på den næste James Bond
Greta Gerwig. (Foto: Christopher Polk/Getty Images for Turner Image)

Spekulationerne om Daniel Craigs afløser som Agent 007 har kørt mere eller mindre konstant, siden det stod klart, at skuespilleren ville takke af med ‘No Time to Die’ fra 2021.

Favoritter fra Tom Hardy til Idris Elba har været inde i varmen og ude igen, mens Henry Cavill, Aidan Turner og Aaron Taylor-Johnson senest har været rygtet som stærke kandidater hos Bond-producerne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson. Eller hvad med Richard Madden?

Der er også gået sport i for andre filmberømtheder at pege på deres bud på den næste Bond.

Tom Hanks har heppet på førnævnte Elba, mens Ana De Armas peger på ‘Normale mennesker’-stjerne Paul Mescal.

Nu bidrager ‘Barbie’-instruktør Greta Gerwig også – mere eller mindre indirekte – til legen.

I et interview hos Varietys Awards Circuit-podcast fortæller hun, hvordan Kingsley Ben-Adir, der har en lille rolle i ‘Barbie’ som Basketball Ken, imponerede alle på settet.

I en scene til sidst i filmen, hvor han adresserer seeren direkte, havde Gerwig kun haft én instruktion til ham: »Stig op på tronen!«.

»Har det«, svarede han, og Gerwig reflekterer tilbage:

»Alles kæber faldt. Jeg var sådan, send øjeblikkeligt de her optagelser til dem, der laver James Bond«.

Okay, måske er det ikke en direkte overlagt insisteren på skuespilleren som Bond, men buddet er ikke dumt. Skuespilleren har blandt andet tidligere imponeret som Malcolm X i ‘One Night in Miami’. Han har også været spionaktuel i år med Marvels ‘Secret Invasion’. Og så er han brite.

Bond-producerne har tidligere været åbne over for, at deres berømte agent godt kunne være sort i en kommende iteration.

Uanset hvad har den næste James Bond-film lange udsigter. Arbejdet på at forny franchisen efter Craigs finale er endnu ikke for alvor begyndt, udtalte Barbara Broccoli for nylig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af