Casper Christensen og Mikael Bertelsen får besøg af Morten Messerschmidt og Thomas Blachman i nyt ‘All Exclusive’

Casper Christensen og Mikael Bertelsen får besøg af Morten Messerschmidt og Thomas Blachman i nyt ‘All Exclusive’
Casper Christensen og Morten Messerschmidt i 'All Exclusive'. (Foto: Martin La Cour)

I to sæsoner af ‘All Exclusive’ har Casper Christensen taget dybe snakke i eksklusive omgivelser med kendte danskere, mens Mikael Bertelsen har sat scenen og hvisket ham i øret.

Nu vender Viaplay-serien tilbage i starten af december, hvor politiker Morten Messerschmidt og Thomas Blachman er gæster i de to første afsnit.

Her skal den komiske interviewduo Bertelsen og Christensen forsøge at »komme bag politikerens velformulerede facade« i mødet med Messerschmidt, mens de ved Blachmans besøg skal undersøge, hvem ‘X Factor’-dommeren »egentlig synes er størst – Casper eller Blachman«?

Første sæson af ‘All Exclusive’ mødt med mestendels negativ kritik fra anmelderne, hvilket Mikael Bertelsen adresserede i et interview med Soundvenue. Formatet er dog fortsat med seeropbakning, og Viaplay kaldte i en pressemeddelelse sæson et for en af deres »absolut, største danske seersucceser« i 2022.

Premiereafsnittet hvor Iben Hjejle var på besøg og blandt andet diskuterede sit ægteskab med Casper Christensen, blev af Soundvenues Jacob Ludvigsen kaldt »den tænkende mands reality«.

I sæson to besøgte gæster som Thomas Helmig programmet med en stærk snak om misbrug, mens Paprika Steens besøg blandt andet bragte en syret coke-anekdote om Robert Pattinson fra Casper Christensen med sig.

‘All Exclusive’ sæson tre får premiere 3. december på Viaplay.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af