Josephine Park og Jakob Cedergreen involveres i mord på ung brydestjerne i forstadskrimi – se traileren til ‘Ikke et ord’

Josephine Park og Jakob Cedergreen involveres i mord på ung brydestjerne i forstadskrimi – se traileren til ‘Ikke et ord’
'Ikke et ord'. (Foto: YouSee)

YouSee har for nylig sat punktum for fodboldserien ‘Sunday’, mens flere af selskabets originale stærke serieprojekter som ’29’, ‘2 døgn‘ og ‘Limboland’ ligger nogle år tilbage.

Nu har de dog krimiserien ‘Ikke et ord’ på vej med Josephine Park og Jakob Cedergreen i hovedrollerne, der lover spoleret forstadsidyl, utroskab og mørke morderiske hemmeligheder.

I traileren møder vi ægteparret Charlotte (Park) og Lars (Cedergreen), hvis ægteskab hænger i laser. Da den 19-årige stjerne fra den lokale brydeklub, hvor Lars er træner, findes myrdet, bliver parret indblandet i sagen, hvilket sender deres liv helt ud over kanten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien har Adam August (‘Lover’ og medforfatter på bla. ‘Ulven Kommer’ og ‘Underverden), Christian Bengtson (‘Krysantemum’) og Jens Dahl (‘Pusher’) som hovedforfattere og Mads Mengel (‘Noget om Emma’) i instruktørstolen.

‘Ikke et ord’ får premiere 9. november på YouSee.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af