A24 laver ‘Death Stranding’-film – danske kræfter involveret?

A24 laver ‘Death Stranding’-film – danske kræfter involveret?
Mads Mikkelsen i 'Death Stranding'. (Foto: PR)

At det populære PlayStation-spil ‘Death Stranding’ skulle blive til film, annoncerede spillets respekterede skaber Hideo Kojima allerede i december sidste år.

Siden har der været stille om projektet, men nu er der spændende nyt. Det er nemlig netop annonceret, at det bliver Hollywoods mest navnkundige cool filmselskab, A24, der skal stå bag filmatiseringen.

Spillet handler om Sam Porter Bridges, der skal bringe forsyninger til isolerede kolonier i et postapokalyptisk USA.

Det vides endnu ikke, hvem der skal besætte rollerne. Men i spillet var både Norman Reedus (i hovedrollen), Léa Seydoux og vores egen Mads Mikkelsen med. Tør man håbe på en gentagelse?

En anden dansk forbindelse er også værd at bemærke: Nicolas Winding Refn var med i spillet, og han har et tæt bånd til Kojima, der også gæsteoptrådte i Refns Netflix-serie ‘Copenhagen Cowboy’.

Refn har for nylig været i Japan, hvor han hang ud på med Kojima, hvilket han flittigt dokumenterede på Instagram. Han har også teaset, at han er i gang med forberedelserne til sin næste film. Tilfælde? Måske. Men det ville i særdeleshed være interessant at se Refn adaptere et respekteret forlæg på den måde.

Timothée Chalamet er også for nyligt blevet spottet i Japan i møde med Kojima. Tilfælde? Måske.

Forhåbentligt bliver vi snart meget klogere på, hvad spilskaberen og A24 har i støbeskeen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af