Kæmpemonstrene slår sig sammen i traileren til ’Godzilla x Kong: The New Empire’

Kæmpemonstrene slår sig sammen i traileren til ’Godzilla x Kong: The New Empire’
'Godzilla x Kong: The New Empire' (Foto: Warne Bros. Pictures)

Det er en god tid at være Godzilla-fan i. Med Apple TV+ serien ‘Monarch: Legacy of Monsters’ og den japanske spillefilm ‘Godzilla Minus One’ er der nok at tage af. Nu kommer der minsandten endnu en film med den store øgle og en lige så stor gorilla.

’Godzilla x Kong: The New Empire’ er opfølgeren til ‘Godzilla vs. Kong’, men efter den første trailer at dømme, er de store monstre færdige med at bekrige hinanden og udgør nu et team.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Godzilla x Kong: The New Empire’ er en del af samme univers som ‘Monarch: Legacy of Monsters’, der startede med ’Godzilla’ fra 2014.

I den actionprægede trailer slår Godzilla og Kong sig sammen mod en monster-trussel fra jordens indre. Kong har tilsyneladende også fået sig en mini-me, i form af en lille (stor) orangutangunge, der hjælper til.

Rebecca Hall (‘The Night House‘) og Brian Tyree Henry (‘Atlanta’) vender tilbage til deres roller fra ‘Godzilla vs. Kong’. De får selskab af en række nytilføjelser som ‘Downton Abbey’-stjernen Dan Stevens og ‘Andor’-skuespiller Alex Ferns.

Filmen instrueres af Adam Wingard, som også instruerede ‘Godzilla vs. Kong’.

’Godzilla x Kong: The New Empire’ får dansk premiere 11. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af