Se første trailer til Donald Glovers stjernespækkede ‘Mr. and Mrs. Smith’-serie

Se første trailer til Donald Glovers stjernespækkede ‘Mr. and Mrs. Smith’-serie
'Mr. and Mrs. Smith'. (Foto: Prime Video)

Alt, hvad Donald Glover rører ved, er værd at holde øje med. Det har den mangefacetterede kunstner efterhånden bevist en del gange – fra den mesterlige serie ‘Atlanta’ og sexkultgyseren ‘Swarm’ til musikprojektet Childish Gambino og hans tidlige fanfavoritrolle i ‘Community’.

Til februar at Glover tilbage i serieland med sin ventede serieudgave af 00’er-filmen ‘Mr. and Mrs. Smith’. Og at dømme efter seriens første trailer, der netop har ramt internettet, har vi både charmerende og actionfyldte sager i vente.

I denne nyfortolkning af Doug Limans actionkomedie starter to fremmede personer, spillet af Donald Glover og Maya Erskine, i et nyt arbejde som hemmelige agenter på Manhattan. En del af jobbeskrivelsen er, at de, i stil med serien ‘The Americans’, også skal spille rollerne som et lykkeligt ægtepar for omverden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I traileren ser vi, at de, trods hensigten, begynder at få følelser for hinanden – samtidig med, at de springer ud i en række farefulde mission. Vi ser også glimt af det prominente cast bestående af blandt andre Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Sarah Paulson, Alexander Skarsgård, Ron Pearlman, Eiza González og Parker Posey.

Glover har skrevet ‘Mr. and Mrs. Smith’-serien sammen med Francesca Sloane, som har forfattererfaring fra ‘Atlanta’ og ‘Fargo’-serien. Filmfotografen Christian Sprenger, der ligeledes har arbejdet på ‘Atlanta’, debuterer som instruktør.

‘Mr. and Mrs. Smith’ får premiere på Prime Video 2. februar 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af