Hillary Clinton blander sig i ‘Barbie’-debat med hilsen til Margot Robbie og Greta Gerwig

Hillary Clinton blander sig i ‘Barbie’-debat med hilsen til Margot Robbie og Greta Gerwig
Greta Gerwig og Margot Robbie ved Golden Globes. (Foto: Rich Polk/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images)

Efter Oscar-nomineringerne blev annonceret i tirsdags har en stor del af debatten handlet om, at Greta Gerwig og Margot Robbie ikke blev nomineret for henholdsvis Bedste Instruktør og Bedste Kvindelige Skuespiller.

Nu har Hilary Clinton valgt at give sit besyv med på sociale medier, hvor hun giver sin støtte til de to kvinder, som blev forbigået.

»Greta og Margot, mens det kan gøre ondt at vinde ved billetlugerne, men ikke tage guldet hjem, er der millioner af fans, der elsker jer«, skriver den tidligere præsidentkanditat blandt andet på Instagram. En sætning det er svært at læse som andet end en direkte reference til Clintons egen oplevelse, da hun tabte til Donald Trump i 2016, selvom hun havde fået flest personlige stemmer.

»I er begge så meget mere end Kenough«, skrev hun videre og sluttede af med et #HillaryBarbie.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Barbie’ fik otte nomineringer – herunder Bedste Film og skuespilnomineringer til America Ferrera og Ryan Gosling. Den mandlige hovedrolle synes dog, at det var uretfærdigt, at Gerwig og Robbie ikke fik individuelle nomineringer.

»At kalde mig skuffet over, at de ikke er nomineret i deres respektive kategorier, ville være en underdrivelse«, udtalte han.

Hillary Clintons opslag er blevet mødt med en vis kritik af, at det er ‘Barbie’-filmen, hun vælger at give opmærksomhed i lyset af verdens tilstand.

Hverken Greta Gerwig eller Margot Robbie har udtalt sig i kølvandet på Oscar-nomineringerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af