Paul Mescal aflagde privat romcom-audition på viral kyllingedate – se videoen

Paul Mescal aflagde privat romcom-audition på viral kyllingedate – se videoen
Paul Mescal i 'Chicken Shop Date'. (Foto: Screenshot YouTube)

Hvordan imponerer man Paul Mescal på en date?

Hvis man hedder Amelia Dimoldenberg og inviterer kendisser ud på satiredates i interviewformatet ‘Chicken Shop Date’, forsøger man at bække et glas Guiness og får ham til at aflægge audition på sin selvdigtede romcom – med medbragt manuskript og det hele.

»Jeg har aldrig i mit liv set nogen så smuk i en chicken shop«, fik den virale britiske komiker således Oscar-nominerede stjerne fra ‘Aftersun’ og ‘Normal People’ til at sige.

Dimoldenberg er kendt for sin interviewpersona, hvor hun laver flirtende interviews med kendisser i sit faste grillbarskoncept, men også på den røde løber. Hun har talt med Paul Mescal ved flere events, hvor de har spøgt med, at han skulle tage med hende på ‘Chicken Shop Date’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På det længeventede stævnemøde blev skuespilleren spurgt ind til sin tendens til at spille triste, men sexede karakterer.

»Jeg kan godt lide at manipulere tårene ud af folk med sexethed«, fortalte Mescal.

»Er det en stor byrde at have på dine skuldre?«, spurgte Dimoldenberg så.

»At være trist og sexet – er det en byrde? Nej, det er et privilegie«, lød Mescals svar. Derudover kom duoen ind på den irske stjernes kærlighed til gælisk fodbold, kollegaen Andrew Scott og at blande Maltesers i sine popcorn i biografen.

Paul Mescal svarede også på spørgsmålet »hvad er romantisk for dig?«, til hvilket han svarede »en god lang gåtur«. Det ville muligvis virke som et ganske ubemærkelsesværdigt svar, hvis det altså ikke var fordi, at der over julen var gang i et vanvidsrygte på TikTok om, at Paul Mescal havde for vane at dumpe kvinder ved at tage dem med ud at gå en tur i parken og derefter løbe væk fra dem ud af det blå.

Mescal er snart aktuel i Andrew Haighs hypede ‘All of Us Strangers’, hvor han spiller sammen med ‘Fleabag’-stjernen Andrew Scott.

‘All of Us Strangers’ får biografpremiere 22. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af