Voldsdømte Jonathan Majors giver første interview efter retssag: »Jeg er chokeret«

Voldsdømte Jonathan Majors giver første interview efter retssag: »Jeg er chokeret«
Jonathan Majors forlader retssagen 15. december 2023. (Foto: John Nacion/Getty Images)

I december blev Jonathan Majors fundet skyldig i at overfalde ekskæresten Grace Jabbari og dømt for hensynsløst overfald i tredje grad og skyldig i chikane.

Nu har skuespilleren givet sit første interview siden dommen, hvor han fortalte, at han var »dybt chokeret« over sagens udfald til ABC‘s Good Morning America.

Jabbari er også skuespiller, og de fandt sammen under optagelserne på ‘Antman and the Wasp: Quantomania’, hvor Majors spillede Kang.

Majors benægter at have været voldelig over for ekskæresten, der anklagede ham for at slå hende i ansigtet samt vride hendes arm om og give hende en fraktur på fingeren.

»Hvordan kunne det lade sig gøre? Baseret på beviserne – baseret på anklagerens beviser, og derudover vores beviser«, fortalte han ABC.

I et videoklip fra interviewet kan man se billeder af de sår, Jabbari mener, Majors påførte hende efter det skænderi i en bil, der blev omdrejningspunkt i sagen. Majors afviser at have forvoldt skaderne. Til spørgsmålet om hvor ekskæresten så har fået dem, svarede han i det nye interview: »Jeg ville ved gud ønske, jeg vidste det. Det ville give klarhed. Det ville give mig en eller anden form for fred med det«.

Derudover kommenterer Majors en optagelse af skænderiet, hvor han løber ud af bilen og ned ad gaden, hvorefter Jabbari løber efter ham. Her påpeger han det racemæssige perspektiv i sagen.

»Hvis du ser de videoer, og du vender om på det, og du så en sort mand jage en ung hvid pige ned ad gaden, der skreg og græd, så ville den mand blive skudt og dræbt i New Yorks gader«.

Majors kommenterer også den lydoptagelse, der blev afspillet under retssagen, hvor han kalder sig selv en »stor mand«, der gør »store ting for min kultur og verden« og kritiserer ekskæresten Jabbari for ikke at være bedre til at støtte ham og sammenligner hende med Michelle Obama.

»Jeg prøvede – og jeg var tilsyneladende elendig til det – jeg prøvede at motivere, at oplyse, at give perspektiv på, hvad det er, jeg håbede at få ud af forholdet«, lød det fra Majors.

Majors fortalte ABC, at hans største fortrydelse er, at han ikke var modig nok til at slutte deres forhold i tide.

Majors blev 18. december dømt for hensynsløst overfald i tredje grad og skyldig i chikane, mens han ved to andre anklager blev fundet uskyldig i forsætligt overfald i tredje grad og grov chikane i anden grad. 

Udover Marvel-fyringen blev Majors opsagt af sin manager og sit pr-firma, da sagen kom frem og droppet fra flere kommende projekter, mens ‘Magazine Dreams’, der fik ros efter premieren på Sundance-festivalen, står til slet ikke at få premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af