Marvel fyrer Jonathan Majors fra kommende ‘Avengers’-film efter voldsdom

Marvel fyrer Jonathan Majors fra kommende ‘Avengers’-film efter voldsdom
Jonathan Majors. (Foto: Jeff Spicer/ Getty Images)

Den førhen fremadstormende Hollywood-stjerne Jonathan Majors har de seneste to uger været beskæftiget med en medieombrust retssag, hvor skuespillerens ekskæreste, Grace Jabbari, anklagede ham for voldelige udbrud.

Nu har en jury fundet Majors skyldig i hensynsløst overfald i tredje grad og skyldig i chikane.

Ved to andre anklager blev han samtidig fundet uskyldig i forsætligt overfald i tredje grad og uskyldig i grov chikane i anden grad. Det skriver The Hollywood Reporter.

Voldsdommen har hurtigt fået Marvel Studios til at reagere. Ifølge The Hollywood Reporter har Disneys superheltefranchise netop fyret Jonathan Majors fra de kommende storfilm ‘Avengers: The Kang Dynasty’ og ‘Avengers: Secret Wars’.

Her skulle Majors’ superskurk Kang the Conqueror, som blev introduceret i ‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania‘ og medvirkede i anden sæson af ‘Loki’, have været hovedantagonisten. De to ‘Avengers’-film er stadigvæk i udviklingsfasen med ‘Loki’-skaberen Michael Waldron hyret ind som manuskriptforfatter.

Inden der faldt dom i voldssagen, blev Majors droppet af en række samarbejdspartnere, inklusive sin manager og sit pr-firma. Skuespilleren røg i foråret ud af en håndfuld filmprojekter, og i oktober valgte Disney at fjerne den færdiggjorte film ‘Magazine Dreams’ med Majors i hovedrollen fra deres udgivelseskalender. 

»Hr. Majors er taknemmelig for Gud, sin familie, sine venner og sine fans for deres kærlighed og støtte gennem disse rystende otte måneder«, udtaler Majors’ advokat til The Hollywood Reporter. Hun tilføjer, at skuespilleren »ser frem til fuldstændigt at rense sit navn«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af