Lupita Nyong’o kæmper for overlevelse i ‘A Quiet Place’-spinoff – se første trailer

Lupita Nyong’o kæmper for overlevelse i ‘A Quiet Place’-spinoff – se første trailer
'A Quiet Place: Day One'. (Foto: PR)

Det er nok de færreste, der på forhånd havde spået, at manden bag Jim Halpert fra ‘The Office’ skulle skyde en storsælgende horrorfranchise i gang.

Det gjorde John Krasinski imidlertid med ‘A Quiet Place’ fra 2018, som han både instruerede og spillede en hovedrolle i. Siden har Krasinski instrueret en opfølger, og en tredje film er i udvikling.

I mellemtiden får vi til sommer en spinoff sat i samme univers, men med helt nye karakterer. ‘A Quiet Place: Day One’ hedder prequel-filmen, som netop har fået sin første trailer, skriver Deadline.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her ser vi Lupita Nyong’o i en actionfyldt kamp for overlevelse, da de lydsensitive rumvæsener, som vi kender fra de tidligere film, lander i Manhattan, New York for at terrorisere menneskerne.

John Krasinski har igen været med til at skrive manuskriptet, men giver instruktørtjansen videre til Michael Sarnoski, som brød igennem med Nicolas Cage-filmen ‘Pig’ for tre år siden.

‘A Quiet Place: Day One’ kommer i biograferne 27. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af