Dar Salim fortsætter Hollywood-stime i stjernespækket actionserie med Chris Pratt på rollelisten

Dar Salim fortsætter Hollywood-stime i stjernespækket actionserie med Chris Pratt på rollelisten
'The Covenant'. (Foto: Metro Goldwyn Mayer)

Dar Salim fik for alvor hul igennem til Hollywood med sin rolle i Guy Ritchies ‘The Covenant’ side om side med Jake Gyllenhaal sidste år, og det lader til at stimen af internationale roller fortsætter.

Udover en rolle i Netflix-serien ‘The Gentlemen’ er det netop blevet annonceret, at Dar Salim har en fast rolle i actionserien i ‘The Terminal List: Dark Wolf’. Det skriver Deadline.

Prime-projektet er en prequel til ‘The Terminal List’ med Chris Pratt i hovedrollen som James Reece fra 2022. Vi følger denne gang i stedet dennes kompagnon Ben Edwards og hans vej fra Navy SEAL til CIA-leder.

Salim spiller en officer i den irakiske specialstyrke, der ellers tidligere har været en del af det amerikanske millitær. Hovedrollen spilles af Taylor Kitsch, mens Chris Pratt og Luke Hemsworth også er at finde i castet.

På dansk jord har Dar Salim senest kunne opleves i hovedrollen af Fenar Ahmads ‘Underverden II’, som han er Bodil-nomineret for. Derudover Salim snart ses i fængselsthrilleren ‘Vogter’ over for Sidse Babett Knudsen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af