‘Bridgerton’ vender snart tilbage – se første intrigefyldte trailer til sæson tre

‘Bridgerton’ vender snart tilbage – se første intrigefyldte trailer til sæson tre
'Bridgerton' sæson tre. (Foto: Netflix)

Hitserien ‘Bridgerton’ er inden længe tilbage på Netflix med flere intriger og romancer sat i 1800-tallets britiske borgerskab.

Nu har første trailer til den kommende tredje sæson ramt internettet.

Ifølge Netflix’ synopsis kommer den nye sæson blandt andet til at følge Penelopes jagt på en ny mand, efter hun omsider har opgivet sin forelskelse i Colin. Colin er omvendt modløst over at have mistet deres venskab, så han forsøger at genvinde det ved at hjælpe hende med at finde kærligheden. Mon ikke der kommer lidt følelser i klemme undervejs?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenues anmelder var ikke just begejstret for ‘Bridgerton’s anden sæson, som blot fik tre stjerner med ordene: »’Bridgerton’ er stadig fornøjelig romantisk eskapisme, men den centrale romance er simpelthen for langstrakt og forudsigelig«.

Sæsonen blev imidlertid taget rigtig godt imod af publikum. Faktisk slog Netflix-serien med sæson to sin egen svimlende streamingrekord. I de første 28 dage efter sæsonpremieren blev serien således streamet intet mindre end 625 millioner timer.

Tredje sæson bliver udgivet i to dele. Første del får premiere 16. maj, og anden del kommer 13. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af