Mesterværket ‘Oldboy’ bliver til tv-serie

Mesterværket ‘Oldboy’ bliver til tv-serie
'Oldboy'.

Sammen med ‘Parasite’ er Park Chan-woks ‘Oldboy’ nok den mest ikoniske sydkoreanske film i landets nybølge på denne side af årtusindskiftet.

Og nu bliver den dystre, blodige og twistspækkede thriller om en mand, der tager hævn efter 15 års fangenskab, til en engelsksproget serie. Serien produceres af Park Chan-wok selv sammen med produktionsselskabet Lionsgate, skriver Variety.

‘Oldboy’ har tidligere fået et ligegyldigt amerikansk remake i 2013, instrueret af Spike Lee med Josh Brolin i hovedrollen, men når nu den sydkoreanske mester selv er involveret, er der håb om, at projektet giver mere mening.

Park Chan-wook er lige nu aktuel med en anden serie, nemlig ‘The Sympathizer’ hos HBO.

Sjovt nok er Bong Joon-ho også i gang med en serieversion af ‘Parasite’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af