Tom Cruise har sendt Dakota Fanning fødselsdagsgaver hvert år, siden hun fyldte 11

Tom Cruise har sendt Dakota Fanning fødselsdagsgaver hvert år, siden hun fyldte 11
Tom Cruise og Dakota Fanning i 2005, hvor de medvirkede i 'War of the Worlds'. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Sin kritiserede Scientology-tilknytning til trods, bliver Tom Cruise ofte beskrevet som en vaskeægte nice-guy af sine kollegaer i filmindustrien.

Stjerner som Timothée Chalamet kan han imponere blot ved at sende en »vidunderlig inspirerende e-mail«. Og venligheden kan Dakota Fanning sandsynligvis også skrive under på. Ifølge hende husker Tom Cruise nemlig altid hendes fødselsdag og sørger for at sende hende en gave.

I et indslag med Harper’s Bazaar quizzer Dakota Fanning og hendes ’Ripley’-kollega Andrew Scott hinanden om deres karrierer. Her gætter Scott rigtigt på spørgsmålet om, hvem der gav Fanning hendes første telefon. Da Fanning fyldte 11 år under optagelserne på ’War of the Worlds’ i 2005, var det nemlig Tom Cruise, der gav hende en Motorola-klaptelefon.

Fanning, der fyldte 30 tidligere i år, understregede, at Cruise har sendt hende en gave hvert år siden hendes 11-års fødselsdag i 2005. Samtidig konstaterer en grinende Andrew Scott, at Tom Cruise aldrig har givet ham noget.

Interviewet kommer desuden også omkring Fannings tidlige modelkarriere og rollen i ’Man on Fire’, hvor hun lærte at tale spansk.

Andrew Scott og Dakota Fanning kan i øjeblikket opleves i ’Ripley’ på Netflix, som Soundvenues anmelder gav fire stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af