Tom Holland bekræfter, at en fjerde ‘Spider-Man’-film er på vej

Tom Holland bekræfter, at en fjerde ‘Spider-Man’-film er på vej
Tom Holland i 'Spider-Man'. (Foto: Sony Pictures)

Det er små tre år siden, Tom Hollands populære ‘Spider-Man’-trilogi blev afsluttet med den spektakulære, cameo-fyldte ‘Spider-Man: No Way Home’. Det bliver efter alt at dømme ikke den sidste film i rækken.

Kort før premieren på den tredje film fortalte Amy Pascal – producer for Sony, som ejer filmrettighederne til Marvel-superhelten – at man arbejdede på en ny filmtrilogi om Tom Hollands udgave af superhelten.

Siden har der været stille om flere ‘Spider-Man’-film. Nu kan Tom Holland imidlertid bekræfte, at der bliver arbejdet på en fjerde ‘Spider-Man’-film. Det skriver Deadline.

»Det enkle svar er, at jeg altid vil lave ‘Spider-Man’-film. Jeg skylder mit liv og min karriere til ‘Spider-Man’. Så det enkle svar er ja. Jeg vil altid gerne lave mere«, siger Tom Holland til Deadline, hvorefter han kommer med det mere »komplicerede svar«.

»Vi har de bedste i branchen, der arbejder hen imod, hvad fortællingen kan være. Men indtil vi har knækket det, har vi en arv at beskytte. Den tredje film var så speciel på så mange måder, at vi er nødt til at sikre os, at vi gør det rigtige«.

Holland tilføjer, at han er involveret i udviklingsprocessen af den fjerde film:

»Det er første gang i denne proces, at jeg har været en del af det kreative så tidligt. Det er bare en proces, hvor jeg ser og lærer. Det er bare en rigtig sjov scene for mig. Som jeg sagde, alle ønsker, at det skal ske. Men vi vil sikre os, at vi ikke koger suppe på de samme ting«.

Tom Holland var senest skuespilaktuel med en opslidende hovedrolle i Apple-serien ‘The Crowded Room’, som fik en hård medfart af de amerikanske anmeldere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af