Christian Tafdrup instruerer amerikansk horrorfilm med Sebastian Stan og Lily James

Christian Tafdrup instruerer amerikansk horrorfilm med Sebastian Stan og Lily James
Christian Tafdrup. (Foto: Kavian Borhani for Soundvenue)

Christian Tafdrup står over for sit store internationale gennembrud. Ifølge Deadline skal den danske filmskaber og skuespiller nemlig instruere en amerikansk gyserthriller med Hollywood-stjernerne Sebastian Stan og Lily James i hovedrollerne.

‘Let the Evil Go West’ er titlen på den kommende film, hvis manuskript er skrevet af en person, der kalder sig Xc Vs.

Filmen handler om en jernbanearbejder, der falder over en formue under ubehagelige omstændigheder. Mens rædselsvækkende visioner driver ham til vanvid, bliver hans hustru overbevist om, at en ondsidet kraft har knyttet sig til deres familie.

Tafdrups nye instruktørtjans er blevet mulig på grund af den internationale opmærksomhed rettet mod hans tredje spillefilm som instruktør, den psykologiske gyser ‘Speak No Evil’. Filmen fik en flot modtagelse ved verdenspremieren på Sundance-filmfestivalen i 2022, og snart lander et amerikansk remake med James McAvoy i front.

Lily James og Sebastian Stan spillede senest over for hinanden som Pamela Anderson og Tommy Lee i sextape-serien ‘Pam & Tommy’.

Sebastian Stan har sjovt nok også hovedrollen i en anden kommende amerikansk film med dansk instruktør, nemlig Ali Abbasis snarligt Cannes-aktuelle Donald Trump-film ‘The Apprentice’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af