‘Jaws’-skuespiller forårsagede masseudvandring fra biograf

‘Jaws’-skuespiller forårsagede masseudvandring fra biograf
Richard Dreyfuss (Foto: Vivien Killilea/Getty Images)

Det var noget af et drama, der udspillede sig lørdag i Cabot biografen i Massachussets, da gæster satte sig ind i biografmørket for at overvære en screening af Steven Spielberg-klassikeren ’Jaws’ og en talk med en af filmens stjerner Richard Dreyfuss.

Gæsternes håbefulde forventninger om sjove og indsigtsfulde anekdoter blev erstattet af Dreyfuss’ sexistiske, homofobiske og transfobiske tirader, der angiveligt fik mere end 100 mennesker til at forlade den udsolgte sal, rapporterer The Hollywood Reporter.

Allerede ved Dreyfuss’ entré opførte han sig mærkeligt. I en Youtube-video ses den 76-årige skuespiller indtage scenen iført kjole til lyden af Taylor Swifts ’Love Story’.

Ifølge en bruger på X, begyndte Dreyfuss derefter at køre af sporet med en anekdote om Barbra Streisand, før han bevægede sig over i en svada om MeToo og transkønnede. En anden X-bruger foreslog, at man omdøbte begivenheden til »En aften med misogyni og homofobi med Richard Dreyfuss«.

Optrinnet har fået Cabot-biografen til at undskylde til gæsterne for skuespillerens bemærkninger.

»Holdningerne udtrykt af hr. Dreyfuss reflekterer ikke det værdisæt om inklusivitet, som vi respekterer og opretholder som organisation. Vi er kede af den skade det har forsaget vores gæster«, skriver biografen i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang, at Dreyfuss kommer med kontroversielle kommentarer. Skuespilleren udtalte i maj sidste år, at Oscar-akademiets inklusionsregler »får ham til at brække sig«.

Dreyfuss har ikke kommenteret hændelsen i Cabot-biografen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af