Mike Flanagan skal instruere nyt ‘The Exorcist’-reboot

Mike Flanagan skal instruere nyt ‘The Exorcist’-reboot
'The Exorcist' (Foto: Warner Bros.)

Efter sidste års ’The Excorcist: Believer’ floppede stort ved billetkontoret og blev sablet ned af kritikerne, sløjfede produktionsselskabet Blumhouse deres planer om to efterfølgere, der skulle udgøre en hel trilogi i universet.

Men Blumhouse er ikke færdige med ‘The Exorcist’. I stedet har de nu varslet et »radikalt nyt take« på franchisen med et reboot, hvor der startes helt forfra, skriver Deadline. Det florerede allerede på rygtebørsen, at det var den moderne horror-mester Mike Flanagan, der skulle instruere den nye film, og det har produktionsselskabet nu bekræftet.

Flanagan står bag en række gyserfilm, som ’Oculus’, ’Hush’ og ’Ouija: The Origin of Evil’, men har de seneste år især gjort sig bemærket i serieland. Her har instruktøren arbejdet eksklusivt med Netflix, hvor det blevet til en række populære og anmelderroste serier – senest ’The Fall of the House of Usher’.

Optagelserne til Flanagans foreløbigt unavngivne eksorcistfilm forventes at begynde senere på året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af