Armie Hammer er »taknemmelig« for anklager om kannibalisme og overgreb

Armie Hammer er »taknemmelig« for anklager om kannibalisme og overgreb
Armie Hammer. (Foto: Aurore Marechal/ABACAPRESS)

Armie Hammers succesfulde Hollywood-karriere efter film som ‘The Social Network’ og ‘Call Me by Your Name’ blev i starten af 2021 så godt som skrottet.

Her florerede personlige tekstbeskeder, som skuespilleren angiveligt skulle have sendt til kvinder, på internettet. De seksuelt ladede beskeder indeholdt fantasier om vold og kannibalisme.

I marts 2021 anklagede en ekskæreste, der gik under navnet Effie, desuden Armie Hammer for at have begået et voldsomt seksuelt overgreb mod hende i 2017. Voldtægtssagen blev sidste år droppet på grund af utilstrækkelig bevisførelse.

Nu fortæller Armie Hammer, at han er »taknemmelig for« forløbet, efter han de seneste år mestendels har holdt sig ude af offentlighedens søgelys. Det gør han som gæst i podcasten ‘Painful Lessons’, skriver Deadline.

»Uanset hvad det var, folk sagde, hvad end det var, der skete, er jeg nu et sted i mit liv, hvor jeg er taknemmelig for hver eneste del af det«, siger Hammer i podcasten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg er faktisk nu et sted, hvor jeg er virkelig taknemmelig for det, for der hvor jeg var i mit liv, før alle de ting skete for mig, havde jeg det ikke godt, jeg følte mig aldrig tilfreds, jeg fik aldrig nok, jeg var aldrig et sted, hvor jeg var tilfreds med mig selv, hvor jeg havde selvværd. Jeg vidste aldrig, hvordan jeg skulle give mig selv kærlighed. Jeg vidste aldrig, hvordan jeg skulle give mig selv validering, men jeg havde det her job, hvor jeg var i stand til at få det fra så mange mennesker, at jeg aldrig behøvede at lære at give det til mig selv«.

»Der var mange gange, hvor jeg tænkte: ‘Jeg kan ikke klare det her længere’«, fortsætter Hammer, som har kæmpet med sit mentale helbred, siden anklagerne kom frem i 2021.

»Jeg fik had … så det gik bare lige ind … der var et tidspunkt, hvor jeg stod på stranden, og jeg svømmede meget langt ud og lå der bare … et half-assed selvmordsforsøg … men jeg tænkte, at jeg ikke kunne gøre det mod mine børn«.

I interviewet erkender Hammer desuden, at hans Hollywood-karriere er død nu. Han planlægger at skabe sin »egen sandkasse«, hvor han vil skrive et manuskript.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af