Carey Mulligan og Oscar Isaac på tale til ‘Beef’ sæson 2

Carey Mulligan og Oscar Isaac på tale til ‘Beef’ sæson 2
Carey Mulligan og Oscar Isaac i 2013. (Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images for BFI)

Netflix-A24-samarbejdet ‘Beef’ med Ali Wong og Stephen Yeun i hovedrollerne kårede vi til sidste års bedste serie.

Hvad fortællingens fremtid stod på var dog mere tvetydigt, da der oprindeligt kun var tale om en miniserie. Det kan streamingsucces dog snildt lave om på, og i længere tid har der rumsteret rygter om, at ‘Beef’ fortsætter i antologiformat centreret omkring et nyt karaktergalleri hver sæson.

Selvom Netflix ikke officielt har givet grønt lys til en ny sæson, har der rumsteret castingnyheder i Hollywood gennem en længere periode.

Nu melder Deadline ud, at Carey Mulligan og Oscar Isaac er på tale til at spille to af de centrale roller i den kommende sæson.

Eftersigende skal den kommende sæson have to stridende par i fokus, hvoraf det unge talent Charles Melton fra ‘May December’ og Cailee Spaeny, der har kunne ses i ‘Priscilla’ og ‘Civil War’, spiller det andet.

Tidligere har Anne Hathaway og Jake Gyllenhaal været i sigte til de roller, Carey Mulligan og Oscar Isaac nu står overtage, men det er gået i vasken.

Isaac og Mulligan er ikke fremmede for hinanden professionelt, da de tidligere har spillet sammen i ‘Inside Llewyn Davis’.

Hvornår produktionen af en ny sæson ‘Beef’ er klar til officielt at starte vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af