Næste ‘Spider-Man’-film har instruktør på plads

Næste ‘Spider-Man’-film har instruktør på plads
Tom Holland som Spider-Man. (Foto: Marvel)

Tidligere på året kunne Tom Holland bekræfte, at der arbejdes på en fjerde ‘Spider-Man’-film med ham selv tilbage i hovedrollen. Nu har man fundet en instruktør til filmen, der følger op på den spektakulære, cameo-fyldte ‘Spider-Man: No Way Home’ fra 2021.

The Playlist melder således, at Destin Daniel Cretton er udpeget som instruktør på projektet.

Crettons seneste film, ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, tilhørte også Marvel-franchisen. Han var desuden på tale til at instruere den næste ‘Avengers’-film, inden han forlod projektet og Russo-brødrene tog over.

Instruktøren er en travl mand for tiden. Han er i skrivende stund også tilknyttet Marvel-serien ‘Wonder Man’, en ‘Shang-Chi’-fortsættelse samt en filmatisering af de populære ‘Naruto’-mangaer.

Tom Holland har tidligere fortalt, at han som noget nyt er involveret i udviklingsprocessen af den fjerde ‘Spider-Man’-film.

»Det er første gang i denne proces, at jeg har været en del af det kreative så tidligt. Det er bare en proces, hvor jeg ser og lærer. Det er bare en rigtig sjov scene for mig. Som jeg sagde, alle ønsker, at det skal ske. Men vi vil sikre os, at vi ikke koger suppe på de samme ting«, lød det.

Manuskriptet bliver ifølge The Playlist skrevet af duoen Chris McKenna og Erik Sommers, som også stod for manus til de tre første film i rækken.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af