Se Sebastian Stan som Donald Trump i første klip fra ‘The Apprentice’

Se Sebastian Stan som Donald Trump i første klip fra ‘The Apprentice’
'The Apprentice'. (Foto: Apprentice Productions/Profile Pictures/Tailored Films)

Siden Ali Abbasis ‘The Apprentice’ fik premiere på Cannes i maj, har den fået høvl med på vejen af sin virkelige hovedperson, Donald Trump, der blandt andet har truet med søgsmål.

Filmen handler nemlig om ex-præsidentens unge dage som forretningsmand i New York med Sebastian Stan i hovedrollen.

Nu er første glimt af portrættet blevet offentliggjort.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I det første klip ser man Jeremy Strong som den berygtede advokat Roy Cohn, der rådgiver sin protegé Trump under et telefonopkald på bagsædet af en bil. Her møder vi en noget mere usikker type end nutidens famøse 78-årige version af Trump.

Soundvenues Jakob Freudendal anmeldte ‘The Apprentice’ i Cannes, hvor han fremhævede de to centrale skuespilpræstationer.

»Sebastian Stan er imponerende underspillet i hovedrollen, der let kunne være blevet ufrivilligt komisk under vægten af Trumps karakteristiske duckface og selvmodsigende talestrøm«, skrev han.

Det vakte opsigt efter filmens premiere, at der ikke var nogle af de store internationale streamingtjenester, der var interesserede i at distrubere filmen med frygt for, hvordan det kommende amerikanske valg kunne påvirke dens muligheder.

Ved festivalen mente instruktøren Ali Abbasi til gengæld, at den igangværende valgkamp kun er en hjælp.

»Vi har en promotion-begivenhed, der hedder det amerikanske præsidentvalg. Det skal nok hjælpe filmen«, sagde instruktøren tilbage i maj.

Ali Abbasi har tidligere stået bag filmene ‘Shelley’, ‘Grænse’ og ‘Holy Spider’, ligesom han har instrueret to afsnit af ‘The Last of Us’.

‘The Apprentice’ får dansk biografpremiere 17. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af