Jude Law og Nicholas Hoult bekriger hinanden i intens trailer til thrilleren ’The Order’

Jude Law og Nicholas Hoult bekriger hinanden i intens trailer til thrilleren ’The Order’
Jude Law i 'The Order'. (Foto: Vertical Entertainment)

Jude Law og Nicholas Hoult står over for hinanden i en spændingsfortælling baseret på virkelige begivenheder om optrevlingen af en nynazistisk gruppe med skræmmende planer i den kommende ‘The Order’.

Den hårdkogte thriller, som er baseret på Kevin Flynns bog ’The Silent Brotherhood’, følger FBI-agenten Terry Husk (Law), som efter 25 års kamp mod Ku Klux Klan og mafiaen i New York flytter på landet.

Håbet om en roligere tilværelse bliver hurtigt forstyrret, da han kommer på sporet af et faretruende mønster i en række bankrøverier og eksplosioner.

Det viser sig at være knyttet til den karismatiske kultleder Bob Mathews (Hoult), som er træt af de mange tomme ord fra lokalsamfundets øverste ariske broderskabsleder og savner akut handling.

I den nye højspændte trailer ser vi gruppens forbrydelser vokse sig større og større, mens Husk må samle så meget assistance som muligt, da striden kan ende med at eskalere til regulær krig mellem separatisterne og FBI.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Order’ er instrueret af Justin Kurzel, der er kendt for film som ‘Nitram’ og ‘Macbeth’.

Filmen havde premiere på Venedig-festivalen i år, og her beskrev Soundvenues filmredaktør Law og Hoults katten-efter-musen-dynamik som »mørkt og medrivende, præcis som en FBI-thriller skal være«.

’The Order’ har amerikansk premiere 6. december. Det vides ikke, hvornår vi kan se den i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af