Skandaleramt spilfirma bag ‘Cyberpunk 2077’ sagsøgt

Skandaleramt spilfirma bag ‘Cyberpunk 2077’ sagsøgt
'Cyberpunk 2077'. (Foto: CD Project RED)

Lanceringen af det hypede spil ‘Cyberpunk 2077’ er mildest talt ikke gået som planlagt.

Det stort anlagte science fiction-spil har været undervejs i otte år og er i processen blevet forsinket hele tre gange. Alligevel var ‘Cyberpunk 2077’ behæftet med adskillige fejl, da det blev udgivet, hvilket blandt andet har fået Playstation og Microsoft til at refundere penge for spillet og fjerne det fra Playstation Store.

Og nu lider spilfirmaet bag ‘Cyberpunk 2077’, CD Projekt Red, endnu et nederlag. Firmaet er blevet sagsøgt af en af deres investorer, Andrew Tampe, der mener, at CD Projekt Red bevidst vildledte investorerne om spillets tilstand forud for udgivelsen den 10. december. Det skriver The Verge.

I søgsmålet står der blandt andet, at CD Projekt Red underspillede de mange fejl i ‘Cyberpunk 2077’, som de ikke mente ville blive opdaget af brugerne.

Til Bloomberg udtaler spilfirmaet, at de vil forsvare sig med alle midler med alle midler mod anklagerne. Spilfirmaets aktieværdi er blevet halveret siden udgivelsen af ‘Cyberpunk 2077’.

De mange kontroverser har dog ikke afholdt ‘Cyberpunk 2077’ fra at blive et af de mest solgte spil i år med op mod 13 millioner solgte eksemplarer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af