Tyler, The Creator bruger nynazistisk symbol i antihomofobisk sommerkollektion

»Jeg er klart en af de mindst homofobiske fyre på kloden«.

Sådan skriver Odd Futures frontmand, Tyler, The Creator, på sin Tumblr i forbindelse med lanceringen af sit nye provokerende t-shirt-design, der indgår i Odd Futures kommende sommerkollektion, som også indeholder poloer, sweatshirts og accessories.

T-shirten (afbilledet her ovenfor) refererer både et logo for en nynazistisk bevægelse og det homoseksuelle samfunds karakteristiske regnbue, og skal ses som Tylers svar på beskyldninger om homofobi i hans raptekster – blandt andet grundet hans hyppige brug af ordet faggot.

»Jeg har aldrig refereret til nogens seksuelle præferencer, når jeg brugte det ord«, skriver Tyler videre. Han er lige nu aktuel med sit tredje studiealbum, ‘Cherry Bomb’.

Læs også: Kommentar: Har Kanye West en plads i moden?

wang_1_2

wang_3_4

wang_5_6

wang_7_8

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af