Nedsmeltning: Tinder i febrilsk selvforsvar på Twitter

I et manisk forsvar for det smukke ved deres dating-app har Tinder i nat udsendt hele 31 tweets, som modsvar til en artikel i Vanity Fair, der kritiserer Tinder og den dating-kultur, der følger med, eftertrykkeligt.

Artiklen beskriver nøgternt, hvordan unge amerikanske mænd og kvinder bruger Tinder til at snakke, mødes, kneppe – og derefter gentage mønsteret forfra. Den beskriver både, hvor fedt mændene synes, det er og hvor ufedt, det er for kvinderne. Som man kan læse ud af Tinders reaktion i nat, mener de, det er et meget unuanceret billede.

Selvom artiklen om Tinder udkom i sidste uge, startede twitterstormen først da journalisten bag, Nancy Jo Sales, tweetede følgende:

Rent journalistisk har Tinder da også en pointe. Med en så sønderlemmende kritik af dating- og sexkulturen, som Nancy Jo Sales udelukkende mener, Tinder er skyld i, ville det have været på sin plads at få en kommentar fra firmaet selv.

Derfor tog Tinder til tasterne for at levere et – lidt overentusiastisk – modsvar, der lovpriser deres eget potentiale lige lovlig enøjet:

Det her er bare et udpluk af den lange strøm, som Tinder responderede med. At dømme ud fra kommentarerne til deres tweets, så kan det tyde på, at deres egen selvopfattelse ikke helt stemmer overens med brugernes:

Læs også: Binder: Bizar breakup-app slår op for dig – for sjov

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af