Model stripper på subway for at dele vigtigt budskab

Model stripper på subway for at dele vigtigt budskab

Diversitet har (igen) fyldt meget i modebilledet i år – heldigvis. Men der er stadig lang vej, og nogle gange må man tage alternative midler i brug for at blive hørt og sprede sit budskab.

Og det er netop, hvad modellen Iskra Lawrence har gjort. For i en ny video smider hun tøjet i et fyldt subway-tog i New York City for at sætte fokus på, hvordan hun selv har lært at elske sin krop.

»Jeg smider tøjet for at dele min holdning og bruge min magt til at starte en samtale om vores forhold med os selv og hinanden«, skriver Lawrence i videobeskrivelsen.

I videoen fortæller hun om, hvordan hun hadede sin egen krop, da hun var yngre, og troede, at der var noget galt, fordi hun ikke havde thigh gap. Hun peger på billedet af skønhed i medierne som en årsag, men opfordre alle til at se kroppen som noget andet og mere.

»Den her krop er ikke noget, der skal objektiviseres, der skal befamles, der skal kigges på. Den er mit fartøj. Den er mit hjem«, siger hun i den lange monolog, før hun slutter af med at opfordre alle til at prøve at elske sig selv.

»I fortjener at elske jer selv, I fortjener at føle jer tilpas og selvsikre«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er langt fra første gang, at Iskra Lawrence er med til at sætte fokus på modens manglende diversitet. Tidligere har modellen, der for alvor er blevet kendt som kampagnemodel for Aerie, vist, hvordan Photoshop bliver brugt i modebranchen, ligesom hun har været med til at sætte fokus på diversitet i All Woman Project.

Læs også: Model kommenterer retoucheringens magt med før/efter-billeder

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med