Freya Dalsjø får rygklap af Gigi Hadid

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

???

Et opslag delt af Freya Dalsjø (@freyadalsjo) den

Det er en tydeligvis tilfreds Freya Dalsjø, der i går aftes delte ovenstående billede af Gigi Hadid på sin Instagram-profil. Ikke fordi hun bare er en stor fan af den ældste Hadid-søster, men fordi modellen er iklædt Dalsjøs genkendelige panelbukser, som hun har videreudviklet og inkluderet i sine kollektioner de seneste tre-fire sæsoner.

Den version, som Hadid har på, stammer fra Freya Dalsjøs SS18-kollektion, hvilket også betyder, at det nok er et stykke tid siden, at Hadids stylist har fået fingre i bukserne. Som Saks Potts kunne fortælle sidste år, så havde de afleveret en pels tre år før, Beyoncé rent faktisk gik i den. Det gør selvfølgelig, at folk ikke bare kan styrte ud og købe den givne style, men brandet får selvfølgelig noget uvurderlig pr-værdi ud af det.

Dalsjøs bukser er heller ikke til salg længere, og en hel sort version fra hendes aktuelle AW18-kollektion er også udsolgt i hendes egen webshop, men hun har inkluderet en ny version af bukserne i hendes kommende SS19-kollektion.

Selvom Gigi Hadid ikke er Beyoncé, og selvom hun ses i nye designere dagligt, så er hun stadig en af tidens største modeller, som kvinder verden over holder øje med.

Freya Dalsjø er den seneste af en voksende række af danske designere, der får rygklap fra udenlandske stjerner. Udover Saks Potts har brands som Ganni, Muf10 og Heliot Emil også haft markante kendisøjeblikke det seneste år.

Læs også: Muf10 fortsætter sit rapperparløb – iklæder 6ix9ine skudsikker vest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af