Ugens bedste sneaker-nyheder – Arkk udfordrer sig selv, Nike fortsætter dominans og ny Adidas-model

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Arkk udfordrer sig selv, Nike fortsætter dominans og ny Adidas-model
Arkks nye Kanetyk-model

2018-favorit vender tilbage

Vi har lige sat Nike React Element 87 øverst på vores liste over sidste års bedste sneaker-modeller, som du stadig kan få fat på, og nu har sportsgiganten så været så sød at give os en ny colorway til at starte 2018 med. Godt nok er det en mere nedtonet version, men signaturbrugen af neonfarver er stadig til stede, ligesom overdelen naturligvis er gennemsigtig. Naked sætter den nye colorway til salg ved midnat den 11. januar, og der ser ikke ud til at være tale om en lodtrækning denne gang, så måske lukker Nike op for sluserne.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den

Mere Yeezy 700 i år

Det er ikke kun React Element 87 fra vores liste, som kommer til at fortsætte successen i 2019. Der er nemlig allerede landet nye colorways af Kanye og Adidas’ bedste model, 700’eren. Det er selvfølgelig Yeezy Mafia, der som altid er hurtige på aftrykkeren og har delt denne nedtonede colorway, som ifølge dem skulle lande i løbet af foråret.


Fear of God fortsætter Nike-samarbejde

Lige før jul landede Jerry Lorenzos Nike-sneaker Fear of God 1 til stor begejstring for mange sneaker-fans, og det er næppe det sidste, vi har set fra det samarbejde. Nettet flyder nemlig over med både colorways af 1’eren samt andre modeller, der anvender den stilrene mellemsål.


I mellemjulen så vi en mockasin-version, mens der nu også er landet billeder af Chukka-agtig støvle, som kombinerer snørebånd med en krydsstrop omkring ankel og forfod. Med begge modeller gælder det, at alt er på rygtebasis.


Derimod skulle det være sikkert, at vi i løbet af året kommer til at se denne knækkede hvide version af Fear of Gods Nike Air Skylon II-samarbejde, som først så dagens lys i slutningen af ’18. Den nye version dropper retrofarverne til fordel for et mere rent udtryk.


Arkk starter året stærkt

Med deres Wave 13-sål skabte det danske sneaker-brand allerede sidste år nogle modeller, der udfordrede deres strømlinede dna, og det er netop med udgangspunkt i den voluminøse sål, at Arkk nu tager endnu et skridt fremad. Kanetyk hedder den nye farverige model, som skaber et mere retrodyrkende look, end hvad vi er vant til fra Arkk, ligesom designerne for første gang skruer op for farverne, hvor især den hidsige gule sål lyser op. Den nye model lanceres eksklusivt den 16. januar hos en af Europas førende sneaker-forhandlere Overkill i Berlin. Læs mere om modellen og lanceringen hos Arkk.


Ny chance for A-Cold-Wall-looket

Samuel Ross’ dekonstruerede bud på Nikes Air Force 1 Low blev hurtigt udsolgt, da de to colorways landede i december, men nu er der måske håb for dem, som ikke fik fat i de på én gang enkle og komplekse sneakers. Den 10. januar skulle de nemlig dukke op i Nikes webshop igen, men for at være helt ærlig, så ved vi ikke, om det kun gælder USA, eller om vi også skal sætte kalenderalarmen. Du kan holde øje hos Nike HER.


Et nyt Air Max-comeback

Et nyt år, en ny model fra arkiverne. Med Air Max Day og et konstant flow af nye modeller har Nike formået at holde Air Max-serien konstant til stede i sneaker-bevidstheden. Nu graver de så Air Max 2 Light frem fra gemmerne. Modellen fra ’94 er altså mellemstadiet fra 1’eren til Air Max 95 og fremefter, hvor den synlige luftpude også bevægede sig ud til forfoden. Den første colorway lander den 11. januar, hvor blandt andre Naked sætter den til salg klokken 9 for 1.150 kroner.


70’er-update fra Adidas

Udgangspunktet er Nite Jogger-modellen fra 1976, men især Boost-sålen tager Adidas’ arkivopdatering ind i vor tid. Modellen sender også tankerne mod I-5923, men det er netop de ekstra detaljer, der giver Nite Jogger sit look. Fra den dekonstruerede pløs til de orange tilføjelser og 3M-refleksdetaljerne på både snørebånd, hælkappe og overdelens mesh. Skoen lander midnat den 12. januar, hvor Adidas sætter modellen på hylderne til 1.199 kroner.


Samba får Boost

Det er ikke kun Nite Jogger, der har fået et skud Boost, som mange andre i Adidas-kartoteket får 50’er-favoritten Samba nu også et skud stødabsorbering med den populære mellemsål. Pakket ind i en isblå ydersål giver det den enkle, klassiske model et moderne præg. Den koster 1.049 kroner hos Adidas.


Nikes nye Air Max er lige på trapperne

Den har været teaset længe – også af Nike selv – men nu tyder meget på, at Air Max 720 lander i forbindelse med marts måneds Air Max Day. I denne uge er der landet billeder af to colorways, der følger op på sålens overnaturlige look med bløde kanter og changerende farvespil.


Udover at det er den højeste luftpude i Air Max-historien, så har 720’eren fået sit navn, fordi sålen kan ses hele vejen rundt både horisontalt og vertikalt – sådan cirka i hvert fald.


Giganterne markerer det kinesiske nytår

Imens vi andre kun lige er kommet os over nytårstømmermændene, så skifter kineserne først til grisens år den 5. februar. Både Nike og Adidas er selvfølgelig igen klar til at markerer begivenheden – og tjene en skilling – med flere modeller.


Adidas laver blandt andet versioner af deres Yung-96 og Superstar, som udover røde farvedetaljer inkluderer et broderet dragehoved på hælen.


Nike har lavet et patchworkdesign ud af de 12 kinesiske stjernetegn, som de har brugt til at lave versioner af blandt andet Zoom Pegasus Turbo, Air Max 98, Converse Chuck Taylor og Air Jordan 12. Alle modellerne fra begge brands forventes at komme i salg i løbet af januar.


Mere tech-gear fra Nike

Jun Takahashi fra Undercover skaber sammen med NikeLab den tekniske løbetøjsserie Gyakusou, der kun er blevet mere relevant med tidens fokus på netop teknisk detaljeret udendørs-gear. Deres næste samarbejde skulle indeholde denne Zoom Pegasus Turbo, der afspejler deres sans for design og detaljer. Det vides dog endnu ikke, hvornår modellen kommer i salg.

Læs også: De bedste sneaker-modeller fra 2018, som du stadig kan købe

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af