Ugens bedste sneaker-nyheder – vilde Nike-samarbejder, Pride og retro-Air Max

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nike sætter flere populære Naked-sko til salg

Den blev hurtigt udsolgt hos Naked, da de lancerede den hidsige colorway af den nye P-6000-silhuet i egne kanaler, men nu har Nike sat flere modeller til salg, og der er stadig nogle tilbage – hvis du altså bruger mere end en størrelse 39. De koster 1.050 kroner i Nikes webshop.

Sacais vilde Nike-samarbejde lander

De har været teaset længe, men nu er det endelig blevet tid til Sacais bud på LDV Waffle Daybreak, der tager en slags dobbeltop-tilgang til designet. To pløse, to mudguards, to Swoosh og så videre. Og så altså den iøjnefaldende ekstra skive mellemsål, der stikker ud fra resten af skoen. En moderne opdatering af den klassiske silhuet må man sige.

Nakeds raffle er i gang og slutter på mandag den 13. maj. Skoene kommer til at koste 1.300 kroner. Og så kan du også glæde dig til den 30. maj, hvor Sacais bud på Blazer Mid-silhuetten, der er lige så vildt, skulle komme i salg.

Undercover modernisere også Nike-arkivet

Hvis du er til mere af samme skuffe, så skulle Undercovers bud på, hvad der ligner Trailwind 79-modellen, men som bliver kaldet Daybreak, være lige på trapperne. Den blev allerede teaset ved SS19-modeugen i Paris sidste år, men det er altså først lige om lidt, at den kommer i salg. Forventes at komme syv colorways i løbet af sommeren, men vi ved endnu ikke, hvor og hvornår den kommer i salg.

Brands sætter fokus på Pride igen

Det er altid med lidt blandede følelser, at vi tager imod de årlige Pride-kollektioner fra alverdens mærker. For selvom det er evigt vigtigt at sprede budskaber om åbenhed og tolerance, så føles det også en anelse opportunistisk. Men… her er altså nogle af årets bud fra Converse og Adidas.


Adidas har brugt regnbuefarverne på blandt andet deres Continental 80, UltraBoost 19 og så Adilette-sandalen. Deres kollektion kommer til salg i juni.


Hos Converse er det selvfølgelig Chuck 70 og All Star i både high top– og low top-versionerne, der omfavner regnbuefarverne og også har fået en omgang glimmer. Herhjemme ser det dog ud til, at vi må klare os uden glimmer – i hvert fald indtil videre.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ronnie Fieg (@ronniefieg) den

Ronnie Fieg teaser nyt Tommy Hilfiger-samarbejde

Kith har altid gang i et eller andet samarbejde, og nu har bagmanden Fieg givet et indblik i et af de kommende. Han delte nemlig ovenstående på Instagram med ordet ‘hyperbole’, hvilket kan oversættes til overdrivelse. Måske hentyder han til de kraftige 90’er-vibes, som silhuetten lader til at spille på. Der vides endnu ikke så meget, men vi venter spændt.

Adidas laver nyt Terrex-samarbejde

White Mountaineering er fast samarbejdspartner hos Adidas og igen klar med en udendørsklar kollektion fra Terrex-afdelingen. På sneaker-fronten betyder det to nye colorways af Terrex Agravic Speed LD og Terrex Agravic Boa.


Især farvedetaljerne og den lidt mere livstilsprægede Speed LD virker som et stærkt og sommerklart bud på en alround model. De skulle begge lande hos Adidas den 17. maj.

En gammel Air Max-kending vender tilbage

Med det imponerende Air Max-bagkatalog, som Nike sidder med, så forstår man godt, hvorfor de har svært ved at holde fingrene fra det. Selvfølgelig især tidens 90’er-fascination taget i betragtning. Og mens vi tidligere har set Air Max Plus gøre comeback, så lader det til, at Air Max Plus 3 er ved at blive støvet af og gjort klar til en genudgivelse.


Og skoen, der også er en del af Nikes Tuned Air-familie, eller TN, rammer netop 90’er-looket, samtidig med at de hårde, skinnende plastikdetaljer og linjerne giver den en vis futuristisk fremtoning.


Måske er det også derfor, at den så let glider ind i sneaker-billedet i dag, omkring 20 år efter dens første udgivelse. En releasedato er dog stadig ikke blevet offentliggjort for de tre teasede colorways.

Yndlingsmodel til salg herhjemme

Vi har efterhånden skrevet en del om Zoom Vomero 5 SP, der er en af vores yndlingsmodeller i år. Indtil videre har det kun været A-Cold-Wall-versionen og de to enkle hvide og sorte colorways, der har været til salg herhjemme, men nu får Naked de nye farvekombinationer, som vi tidligere har skrevet om, på hylderne. Og der er altså noget at komme efter, hvis du spørger os.

Puma er klar med et posthumt Karl Lagerfeld-samarbejde

Efter deres Suede-collab i efteråret er Puma klar med endnu et samarbejde med den ikoniske designer. Dette lander altså efter Lagerfelds død i februar, men bære stadig præg af hans hang til sort og hvid.


Det er Pumas Roma- og Roma Amor-modeller, der har fået et polkaprikket look og står klar til at komme i salg i næste uge den 16. maj i udvalgte butikker.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Serhat Isik (@serhatisik__) den

GmbH sætter præg på Asics

GmbH er stadig et af de mere spændende nyere navne på den internationale modescene. De har tidligere kommenteret på dansk immigrationspolitik, men nu er de lidt mere tilforladeligt klar med to colorways af Asics’ GEL-Kayano 5 OG-modellen.

Deres take blev teaset på catwalken i Paris tidligere i år, men nu har en af bagmændene, Serhat Isik, delt ovenstående billede med beskeden om, at de snart kommer i salg. De to monokrome farveholdninger giver med små nuanceforskelle plads de mange materialedetaljer, som er skoenes styrke.

Læs også: Tøjmarked samler penge ind til familier på Sjælsmark Udrejsecenter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af