‘Cyberpunk 2077’-udvikler sagsøges endnu en gang efter skandale-lancering

‘Cyberpunk 2077’-udvikler sagsøges endnu en gang efter skandale-lancering
'Cyberpunk 2077'. (Foto: CD PROJEKT RED)

Udgivelsen af ‘Cyberpunk 2077’ var et af sidste års mest ventede begivenheder for mange spilfans, men det hele gik hurtigt galt.

Spillet blev lanceret i en så skandaløs tilstand til ældre konsoller, at vi kaldte det for »et miskmask af fejl og mangler«, og PlayStation valgte helt at fjerne spillet fra deres butik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fadæsen resulterede i et søgsmål i slutningen af 2020, da flere investorer mente, at CD Projekt RED, udvikleren bag spillet, bevidst havde vildledt aktionærerne om spillets tilstand.

CD Projekt RED afviste alle påstande, men nu kan de gøre klar til endnu en omgang, da et nyt søgsmål er blevet rejst i USA.

Der er endnu en gang tale om anklager om vildledelse af investorerne, og endnu en gang afviser CD Projekt RED alt. De udtaler derimod, at de vil forsvare sig mod alle påstandene.

Anklagerne kommer i kølvandet på en usædvanligt belastende rapport fra Bloomberg om forholdene hos CD Projekt RED under udviklingen af ‘Cyberpunk 2077’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af