Folk gør grin med Netflix efter mislykket ‘Equinox’-joke på Twitter

Folk gør grin med Netflix efter mislykket ‘Equinox’-joke på Twitter

Det er ikke altid lige nemt at ramme brugen af ironi online – nogle gange bliver det misforstået, andre gange bliver det helt overset.

Og så er der de gange, hvor ironien bare falder lidt til jorden. Som et stumt brag, hvor man ikke helt ved, hvordan man skal reagere.

Sådan ser det ud til at være gået på Twitter, hvor Netflix Nordic skrev »Så er det nok, jeg pakker taskerne og flytter til København«.

Tweetet blev akkompagneret af fire meget danske billeder: Irma-reklamerne ved søerne i København, gråt vejr ved Bakken, endnu mere gråt vejr og så en stille villavej.

Opslaget er naturligvis en reference til ‘Equinox’, og selvom man måske kan fornemme en vis ironi, så falder det hele pladask.

Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget – eller nærmere sjovt for noget. For internettet er trods alt internettet, og nu er Twitter-brugerne begyndt at gøre grin med opslaget ved at skabe deres helt egen form for VisitDenmark-agtige kampagne.

Hvor de danske brugere dog godt kan se det sjove i at gøre grin med Netflix, er folk fra andre lande lidt mere på afveje.

En person fra Brasilien, der spørger ind til billedet med Bakken, og hvilket sted det er, har prompte fået svaret »Helvede« tilbage fra en dansker.

En svensker blander sig også i billederne og kalder dem for noget, der »minder om det kommunistiske Polen«.

Hvad end hensigten har været med opslaget, må man give Netflix, at de formår at ramme den danske vintertid ganske spot on.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af