Britney Spears angriber Selena Gomez på Instagram

Britney Spears angriber Selena Gomez på Instagram
Britney Spears. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Britney Spears har været på noget af et Instagram-togt i efteråret, hvilket blandt andet har ført til anklager om fatshaming.

Og nu er hun endnu en gang havnet midt i en kontrovers, efter hun tilsyneladende har rettet sigtekornet mod Selena Gomez, som ellers har støttet popstjernen igennem de seneste års mange strabadser.

Det skete i et nu slettet opslag på Instagram, hvor Spears aldrig nævnte Gomez ved navn, men derimod nævnte flere punkter, som matcher op med, hvad den unge skuespiller og sanger har foretaget sig.

I opslaget kritiserede Spears en unavngiven kvinde for hykleriet i at forklare, hvordan man ikke behøver at vise sin krop frem på Instagram, imens de bliver betalt for at lave sexede videoer, hvor de spiser is og leger med slikkepinde:

»Næste gang jeg ser én i en video med et stort budget, hvor de slikker på slikkepinde, imens de giver retskafne taler om at udskamme andre kvinder for at vise deres kroppe, vil jeg gerne sige til dem, at de ikke skal være en hykler«, skrev Spears i opslaget.

Brugene på sociale medier mener, at Spears henviser til Gomez’ takketale ved American Music Awards i 2016, hvor hun sagde: »Jeg har ikke brug for at se jeres kroppe, men derimod hvad der er herinde«, hvorefter hun pegede til sit hjerte og indikerede, at det ikke er det ydre, der tæller.

Fire år senere medvirkede hun desuden i musikvideoen for Blackpins sang ‘Ice Cream’, hvor de slikker på isvafler, og det er netop disse to øjeblikke, som Spears efter sigende refererer til.

Flere fans mener dog, at Spears har fuldstændig misforstået Gomez’ budskab, som ikke er et direkte forbud mod at stille sin krop til fuld skue på Instagram, hvilket sådan set er fint nok, men at det derimod ikke skal være, der afgører en kvindes værd.

Noget kunne tyde på, at Spears selv også har fået en lidt dårlig smag i munden efter sit opslag, som kom online tirsdag aften. I hvert fald hun efterfølgende slettet alt teksten og i stedet erstattet det af tre roser.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af