Ben Affleck er klar over sin status som internettets triste meme-guldfugl, og han er helt ligeglad

Ben Affleck er klar over sin status som internettets triste meme-guldfugl, og han er helt ligeglad
Jennifer Lopez og Ben Affleck ved Grammy-uddelingen. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Det vakte opsigt, da Ben Affleck under årets Grammy-uddeling gik viralt for sin hængemule.

Skal man tro en ansat ved showet, så var skuespilleren dog udmærket klar over, at han endnu en gang var ved at blive sociale mediers mest triste ansigt. Der er dog et tvist, for han kunne åbenbart ikke være mere ligeglad, skriver AV Club.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@almostannna

Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha :) I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys

♬ Selfcare-demo – Bella Moulden

På TikTok forklarer brugeren Anna, at hun sad ved siden af Affleck og Jennifer Lopez, og at det faktisk var hans hustru, som gjorde ham opmærksom på, at han gik viralt:

»J.Lo viste Ben Affleck sin telefon og var sådan ‘skat, se det her meme, der er med dig, og han svarede ‘åh nej, ikke det her igen’. Han vidste under showet, at han var blevet et meme. Han vidste, at han gik viralt, og han valgte bevidst ikke at ændre sit ansigtsudtryk. Jeg elsker, hvor ligeglad han er«, forklarer Anna.

Førstehåndsberetningen skyldes Annas rolle som såkaldt seat-filler, der hyres til at udfylde tomme pladser, når stjernerne i løbet af showet kortvarigt forlader deres plads – i dette tilfælde sad hun på Dwayne Johnsons plads, hvilket i øvrigt var lige bag Beyoncé.

Heldigvis blev hun ikke smidt væk, før hun kunne konkludere, at ægteparret virkede glade for hinanden, og at der ikke var den store utilfredshed at spore.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af