I ‘The Really Good Podcast’ er pinlig tavshed et mål i sig selv

I ‘The Really Good Podcast’ er pinlig tavshed et mål i sig selv
Bobbi Althoff. (Foto: Mireya Acierto/Getty Images)

ANBEFALING. For de fleste af de over 10 millioner mennesker, der nåede at se den originale video af Bobbi Althoffs interview med Drake under dynen i en hotelseng i sommeren 2023, kom det ud af den blå luft.

Althoff var kun kort tid forinden blevet kendt som ironisk mom-fluencer på TikTok og havde kun lavet et par episoder af ’The Really Good Podcast’, som den ellers pressesky Drake nu var gæst på.

Seerne overværede en mærkelig samtale mellem den reserverede Althoff og en storflirtende Drake, der opfordrede den 25-årige vært til at drikke af samme side som ham af en farverig tequiladrink for at »bonde«.

Videoen blev en måned senere taget ned og podcasten slettet fra alle platforme og Althoff måtte officielt afkræfte rygter om, at hende og rapperen havde gjort alvor af flirten og at det var grunden til hendes skilsmisse fra hendes døtres far.

Efterhånden som flere afsnit af podcasten kom ud og Althoffs uengagerede April Ludgate-agtige persona blev ført videre, rejste der sig også en tvivl om, hvorvidt hendes (manglende) karisma og selve programmets præmis kunne holde i længden.

Specielt i et afsnit med Migos-rapperen Offset, aka Cardi Bs eksmand, blev undertonerne af, at konceptet afhang af at en hvid kvindes manglende interesse i hiphop er sjov, udstillet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men med stærke episoder som et nyligt interview med ’The Office’-skuespilleren Rainn Wilson, bogstaveligt talt optaget i hans svinesti, demonstrerer Althoff, at hun kan være uinteresseret i mange ting.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wilson udfordrer værten ved at tage hende mere på udebane, end hun er vant til, og gør dermed hendes fremmedgjorthed en smule mere relaterbar. 

Selvom Althoffs persona ikke er et kæmpe nybrud, men tydeligvis går i sporene af komiske interviewere som Zach Galifianakis i ’Between Two Ferns’ og Amelia Dimoldenberg med hendes akavede hitshow ’Chicken Shop Date’, kan hun både bringe underholdning og indsigt i store stjerners hverdag gennem sine 30-60 minutters samtaler.

Der bliver ikke klippet i de lange pauser og tempoet bliver ofte holdt tåkrummende lavt, når Althoff forhører sig om, hvorvidt Jessica Albas børn vil være venner med hendes egne eller om Shaquille O’Neal kan give hende en bil.

Med det formår hun at skabe et rum, hvor gæster kan vise nogle anderledes sider af sig selv, der ikke handler om deres arbejde, og hvor lyttere både kan bide negle over den akavede stemning og grine med på ironien.

‘The Really Good Podcast’ udkommer ugentligt på alle podcastplatforme og med video på Youtube.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af