Lasse Dein vender tilbage med en af tidens sjoveste podcasts

Lasse Dein vender tilbage med en af tidens sjoveste podcasts
Lasse Dein. (Foto: Podimo)

Der er virkelig gode nyheder til fans af Lasse Dein – og særligt hans smågeniale og idiosynkratiske podcast fra sidste år, ‘Mellem projekter’.

Komikeren og skuespilleren har i al hemmelighed brygget på sæson 2 af podcasten, og den har premiere i dag på Podimo. Sæsonen består af otte episoder, der udgives drypvist hver torsdag.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sæson 1 var en omgang metasatirisk selvterapi, der kredsede om Lasse Deins egen kvartlivskrise, men den nye sæson handler mere om hele verden i krise, fortæller han til Soundvenue.

»Hvor sidste podcast handlede om kvartvejskrisen og også lidt krisen ved at være mellem projekter og have det svært med det, så handler sæson to lidt mere om, hvilke spørgsmål og tanker, jeg gør mig, når jeg ikke har gang i projekter«, afslører Lasse Dein til Soundvenue.

»Lige nu fylder det meget, at jeg synes, at verden er i krise. Og hvordan finder man en balance mellem at tage hele verden ind, men også passe på sig selv? Det er det, sæson 2 handler om«.

’Mellem projekter’ har været nomineret til Podcastprisen og vundet en Prix Audio.

Lasse Dein har tidligere lavet satire hos DR, spillet skuespil, stået bag serien ‘Maskulin’, og så har han stor succes med sine følsomst satiriske reels på Instagram.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af