Puma tager fat laces til et nyt niveau med ny Rihanna-kopi

Puma tager fat laces til et nyt niveau med ny Rihanna-kopi

Det ligner mere og mere en marketingstrategi fra de store sportsmærker: Få en kendt stjerne til at lave en eksklusiv tøjlinje og lav så ‘kopiversioner’ i billigere versioner til alle dem, der ikke fik fat i eller har råd til kendisvarianterne. Tænk Kanye West hos Adidas og Rihanna hos Puma.

Nu er sidstnævnte igen gået lidt på rov i deres stjernesamarbejde. Den nye Basket Heart, der er en versionering af Basket-modellen, som igen var inspireret af Suede-silhuetten, er ikke ved første øjekast så åbenlys med sin Rihanna-kobling, men skoen kommer med to slags snøre. Som man kan se på billedet ovenfor fås de med overdrevne fat laces, der passer til skoens store, aflange snørehuller.

17SS_SP_Prime_Basketheart_2072-1

Men de kommer også med et par særlige satinsnørebånd, der giver den blanke sko et ekstra feminint løft – og det er her, at tankerne falder tilbage på Rihannas Fenty SS17-fremvisning i Paris i september. For noget af det, der stak ud dengang, var netop nogle nye satinsneakers med store satinsløjfer.

FENTY x PUMA by Rihanna : Backstage - Paris Fashion Week Spring/Summer 2017

Nu har Puma altså overhalet inden om med Basket Heart, der allerede kommer i handlen næste torsdag, den 1. december. Skoen fås i en sort og hvid variant i skinnende læder og matchende snørebånd med guldender. Den koster 800 kr. og vil blive forhandlet hos The Athlete’s Foot, Rezet Store og Naked herhjemme.

Ugen efter, den 8. december, lander Fenty Creeper-modellen i øvrigt i nye colorways i fløjl og kommer blandt andet til salg hos Naked og Støy.

Læs også: Uld redder dit sneaker-game i vinterkulden – se seks stærke eksempler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af