Ugens bedste sneaker-nyheder – ‘Space Jam’, plysset dyreprint og Yung Lean

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Det blev en uge, hvor Kanye West og Adidas annoncerede hele tre nye colorways af Yeezy Boost 350 V2. De lander allerede på onsdag, og de danske raffles er skudt i gang.

Men der var også mange andre opsigtsvækkende nyheder.

adidas-gazelle-cmyk_sort

Gazelle i CMYK

Der er ikke så meget at sige, andet end at Adidas rammer noget smukt med deres seneste colorway af Gazelle, hvor striberne har taget CMYK-farverne cyan, magenta og gul, mens ruskindsskoen fås med en knækket hvid eller sort overdel.

De er ikke i salg endnu, men kommer det snart hos blandt andet Asphaltgold, der har prissat dem til 800 kroner.


nike-dunk-sb

Gennemført pink

Og hvis du nu er til farver, så har Nike iklædt sin Dunk SB i lyserødt læder, der tager farven fra en skoboks fra 2005. Skoen lanceres som en del af en af USA’s største shoppingdage Black Friday på fredag den 25. november. Prisen er endnu ukendt.


adidas-originals-forum-hi-moc

Basket-update

Adidas har med få virkemidler hevet basketballskoen Forum Hi væk fra banen og ud i gadebilledet. Og mokkasin-looket klæder modellen, der holdes monokromt i enten gråt ruskind eller sort læder. Begge varianter kommer med matchende lædersnørrebånd. Skoen koster 1.400 kroner i Adidas’ amerikanske webshop.


Gore-Tex til det våde vejr

I sidste uge var det Asics, der brugte Gore-Tex til at vintersikre deres GEL-Lyte V. Nu er Adidas så klar med Gore-Tex-versioner af to af sine sneakers.

adidas-originals-gazelle
Sammen med skobutikken Size?, der også findes i København, er Adidas klar med den første af fire ‘byversioner’ af Gazelle i forbindelse med modellens 50 årsjubilæum. Og de starter altså med London, hvor det virker passende, at skoen indvendigt er lavet af vandafvisende og åndbart Gore-Tex. Skoen kommer til salg den 2. december i Size?-butikker og online og kommer til at koste 825 kroner.

adidas-originals-stockholm
Gore-Tex er altså også med til at gøre denne version af Adidas Stockholm vandtæt. Skoen er lavet eksklusivt til den svenske butik Sneakersnstuff, hvor den koster 1.099 kroner.


adidas-nmd-trail

Nye NMD’s

Trail-versionen af NMD R1 passer godt til årstiden med den kraftigere, rillede sål. Nu har Size? fået sin egen version i sort mesh og med en grøn hælstrop. Skoen kommer til salg i morgen, lørdag, i Size?-butikker og online til 825 kroner.

adidas-nmd-r1-glitch
Ugens anden NMD går forfriskende imod årstidens tunge farver. Colorway’en lander eftersigende hos udvalgte Adidas-forhandlere til december og forventes at koste 900 kroner.


barneys-filling-pieces

Filling Pieces i Barneys

Som en del af Barneys New Yorks Sole Series har den eksklusive butik denne gang slået pjalterne sammen med hollandske Filling Pieces. Det er blevet til en flot lædersko med en karakteristisk sål, som man også har set i Filling Pieces’ efterårskollektion. De tre colorways koster 1.725 kroner og kan forudbestilles online nu med forventet levering i december.


jordan11_spacejam

‘Space Jam’-jubilæum

Michael Jordan-filmen ramte biograferne for 20 år siden, og det fejrer Jordan-brandet selvfølgelig. Først og fremmest med en ny udgivelse af Air Jordan 11 ‘Space Jam’, der har fået en lille men interessant opdatering i forhold til originalen. Nu står der nemlig ikke Jordans ikoniske nummer, 23, på hælen, men 45, som han også har spillet i i starten og slutningen af sin karriere. Skoen koster 1.525 kroner og bliver sat til salg den 10. december.

Læs mere om resten af jubilæums-(gen)udgivelserne hos Hypebeast.


opening-ceremony-vans

Plysset dyreprint

Carol Lim og Humberto Leon er vilde med dyreprint. Det stod igen klart med Kenzo x H&M-kollektionen, og nu er designernes egen brand, Opening Ceremony, klar med et Vans-samarbejde, der også bruger plysset dyreprint. Det er Old Skool- og Slip-On-modellerne, der bliver taget ind i dyreriget.

Skoene er til salg hos Opening Ceremony for 640 kroner for Slip-On og 828 kroner for Old Skool.


converse-chuck-taylor

Vinter-All Stars

Converse har givet sine All Stars en vejrkorrekt opdatering i form af Thermo Boot Hi-modellen, der både er vandafvisende, har et sokkedesign med snøre i kanten og en ekstra kraftig sål, så den ellers så sommerlige sko bedre kan modstå klimaet. De koster 1.025 kroner hos Haven.


nike-triple-black-pony-hair-pack-4

Tre gange sort og hestehår

Triple black har fyldt meget i år, men nu tager Nike skridtet videre med tre fuldsorte versioner af Air Force 1 07 Premium, Air Max 95 og Air Max Thea. De tre modeller er nemlig lavet med ponyhår, der giver dem et skinnende, eksklusivt look. Skoene er til salg hos Snkrs.


eytys-yung-lean

Svensk samarbejde

Yung Lean og hans kollektiv Sad Boys lancerer til december et sneaker-samarbejde med deres landsmænd i Eytys. Resultatet er en markant sort lædersneaker med en tyk mellemsål, grøn sål og strips som en alternativ lukning, som vi faktisk ikke helt kan regne ud. Prisen og den eksakte pris er stadig ikke offentliggjort.


© adidas Group (photographer: Hannah Hlavacek)
© adidas Group (foto: Hannah Hlavacek)

Fremtiden

Ja, vi slutter i fremtiden. For folkene hos Adidas’ Futurecraft har præsenteret deres Biofabric-model, der godt nok stadig blot er en testmodel, men et skridt på vejen mod en bionedbrydelig sneaker. Skoen er lavet af en kunstigt fremstillet silketråd kalder Biosteel. Det vides dog ikke, hvordan Adidas vil bruge tråden eller Biofabric-modellen i fremtiden.

Læs også: Uld redder dit sneaker-game i vinterkulden – se seks stærke eksempler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af