Har Supreme og Louis Vuitton et samarbejde på vej?

Det er ikke fordi, Supreme har brug for hjælp til at hype sine kollektioner og samarbejder, men det vil alligevel uden tvivl blive et af årets mest omtalte samarbejder, hvis rygterne taler sandt, og Louis Vuitton blander blod med det amerikanske skatebrand.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og nej, vi plejer ikke at løbe med rygter, men dette udspringer ikke fra hvem som helst. Det var nemlig Louis Vuittons egen chefdesigner for herrelinjen, Kim Jones, der postede billedet af Supreme-klistermærket på en Louis Vuitton-taske i sin Instagram Story.

Samtidig er den hvide sweatshirt med de to mærkers logoer eftersigende blevet spottet af en model ved en Louis Vuitton-casting.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Supreme x LV Spotted at a LV casting show What do you think? @mrbld for info

Et billede slået op af @supreme_leaks_news den

Meget tyder altså på, at samarbejdet kommer til at ske, og at det vil blive offentliggjort i forbindelse med Louis Vuittons herreshow i Paris den 19. januar. Det er tid til at få styr på det der bot-show, hvis man skal have en chance – og Supreme må hellere få nogle bedre sikkerhedsvagter.

Samarbejdet får ekstra karakter med tanke på, at de to parter havde en retsag kørende, efter at Supreme efterlignede Louis Vuitton-logoet på nogle skateboards, som Complex skriver.

Læs også: Kim Jones er kongen af moderne streetwear: »Jeg har altid kigget på Japan, hvor mændene er mere modige«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af