Jay Z vil også være med – hele familien i biffen i Gucci-outfits

Et opslag delt af Beyoncé (@beylite) den

Når familien Carter gør noget, så gør de det fuldt ud. Sådan er det nok at være nogle af verdens største popstjerner. Og mens vi før har set utallige mor/datter-Gucci-øjeblikke, så ville Jay Z også lege med, da familien var til forpremiere på ‘Skønheden og udyret’.

Et opslag delt af Beyoncé (@beylite) den

I sin nye magtdemonstration, hvor Beyoncé selv agerer paparazziorgan og deler et hav af ‘private’ billeder fra diverse familiebegivenheder, er der nu også mange billeder fra aftenen på Beyonce.com. Men de har selvfølgelig også ramt Instagram. Og ja, vi tør slet ikke tænke på, hvad det koster Gucci at få hele familien Carter i deres design.

Et opslag delt af Beyoncé (@beylite) den

‘Skønheden og udyret’ får premiere herhjemme den 16. marts.

Læs også: Beyoncé og Blue Ivy fortsætter deres overdrevne Gucci-parløb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af