Ugens bedste sneaker-nyheder – mere fra Rihanna, NMD og Supreme x Nike

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

adidasnmd_2

NMD-attack

Står du stadig oprejst efter torsdagens flodbølge af nye NMD-colorways, så bringer vi lige en servicemeddelelse og fortæller, hvad der ramte dig: Fordelt på silhuetter som NMD_XR1, NMD_R1, NMD_R2 og NMD City Sock ramte 19 nye farvevarianter gaden herunder de længeventede Collegiate Navy og den stribede Core Red and Black. De nye varianter er alle tilgængelige hos blandt andet Adidas.


fenty_bowsneaker

Flere sløjfer fra Puma og Rihanna

Indeholdte det sidste drop af Rihannas og Fenty Pumas Bow-sneakers ikke lige den farve, der matcher dit sommerlook, så frygt ej, for der er flere på vej. To af de nye farvevarianter er en lys beige og en pastelfarvet lilla, og de lander faktisk allerede på torsdag hos diverse Fenty x Puma-forhandlere.


adidas_climacool-1-cmf

Adidas gør behagelig behagliere

Silhuetten, der oprindeligt var en af de første løbesko, hvor det virkelig lykkedes at implementere åndbar ventilation i designet, er nu blevet en tand mere behagelig. Adidas Climacool 1 blev første gang hevet frem sidste år, og i januar landede den atter på hylderne med navnet Adidas Climacool 1 CMF.

Den nye model har nu en velcrolukning i stedet for snørebånd. Komforten er med andre ord uendelig. Nu er Adidas tilbage med to nye colorways i form af en sort og hvid udgave, der er tilgængelige hos blandt andre Undefeated og koster 840 kroner.


ronniefieg_asicsdiablo

Ronnie Fiegs pagt med djævlen

Vi har tidligere givet vores bud på nogle af de mest klodsede og voluminøse sneakers tilgængelige derude, og nu ser det ud, som om vi skal opdatere listen. For efter den amerikanske sneaker-guru Ronnie Fieg offentliggjorde sit nyeste samarbejde, står det klart, at stilen med bombastiske såler er kommet for at blive.

Fiegs nye silhuet bliver en Asics GEL-Diablo, der med sit retro-look og tykke sål bliver en del af klubben, der allerede tæller blandt andet Raf Simons’ Ozweego Bunny og den kommende Yeezy Runner. Fiegs Asics-collab forventes at kunne købes i løbet af maj.


nike_airmoreuptempo_supreme

Imens vi venter på det der Supreme-samarbejde

Det har længe været småt med info om samarbejdet mellem Supreme og Nikes Air More Uptempo, men nu ser det ud til, at de første officielle billeder er sluppet ud. Med en hvid sål og en overdel af guldfarvet læder er den lige så frembrusende, som Supreme plejer at være.

nike_airmoreuptempo
Og imens køen langsomt er ved at tage form foran Supreme-shoppen, smider Nike andre Air More Uptempo til at holde den værste sult for døren. Silhuetten kommer i en triple black-udgave med det iøjnefaldende AIR skrevet med en reflekterende skrift på siden samt en sort/hvid/rød farvevariant, der hylder Chicago Bulls-legenden Scottie Pippen. De to varianter forventes at blive tilgængelige sidst i april, hvor også samarbejdet med Supreme skulle ramme hylderne (i hvert fald ifølge rygtebørsen).


NikeAirMax_silverbullet

En ny Silver Bullet

Nikes sølvfarvede Air Max 97 Plus er blevet ikonisk i sneaker-kredse og blev også revet væk, da blev genudgivet tidligere i år. Nu får den en fætter, når Air Max Zero lander med samme farvebehandling, inklusiv den røde Swoosh. Og faktisk lander begge samtidig den 13. april, hvor Naked har teaset, at de får 97’eren, mens Foot Locker skulle få Zero-modellen.


converse_flyknit

Nike og Converse skriver historie

Det svarer lidt til, at du installerer moderne parkeringssensorer i din gamle Opel Kadett, når en af de mest ikoniske silhuetter, Converses Chuck Taylor All Star, møder Nikes Flyknit-teknologi. Et reelt collab er det vel ikke, da Converse faktisk er ejet af Nike, men ikke desto mindre er det stadig historieskrivning. Det er nemlig først gang, at Nikes teknologi bliver brugt uden tilstedeværelsen af en Swoosh. Samarbejdet kommer i sort, grå og turkis og bliver tilgængelig i Converses webshop fra den 27. april. Prisen bliver 785 kroner.


nikesb_koston

Nike og Numbers kan mere end bare skateboard

Der har været stille i et stykke tid fra de to skateboardprofiler Eric Koston og Guy Mariano og deres brand Numbers, men nu er ventetiden ovre. Sammen med Nike SB giver de deres version af Nike Low AC-modellen. Den simple silhuet med en overdel af ruskind og velcrolukninger kommer i beige og mørkerød, og med sit minimalistiske look begrænser den sig ikke til skating. Skoen koster for 730 kr. hos Nike.


nike_spiridon

Spiridon er tilbage fra vinterhi

En af seneste års nok mest populære retromodeller, Nike Zoom Spiridon, der lige før nytår fik en overhaling i form af en opgraderet sål, er nu tilbage i nye farver. Sneakerens svar på en sølvræv er snart tilgængelig i både en triple white-udgave og en rødbrun colorway hos diverse Nike-forhandlere.


jilsander

Endnu mere velcro fra Jil Sander

Et af højdepunkterne fra den italienske modeuge i Milano må være Jil Sanders samarbejde med det japanske designstudie Nendo. Det samarbejde affødte nemlig blandt andet et par sneakers, der med sit minimalistiske design og simple funktionalitet i form af velcrolukninger, udtrykker alt det, japansk æstetik rummer. De prikkede damer kan allerede købes i Jil Sanders webshop til den nette sum af 3.275 kroner.


nikesockracer

Nike sætter sin lid til designet

Da Nike i 1985 tog chancen og smed deres Air Sock Racer-silhuet på gaden, var det nok en postgang for tidligt. Den futuristiske model, der oprindeligt var designet til triatleter, vakte ikke den store begejstring og blev hurtigt glemt. I starten af marts tog Nike dog chancen igen og håbede på, at vi 32 år senere var klar til den behændige model.

Nike offentliggjorde både den originale version og en Flyknit-konstruktion, og nu er Nike tilbage med nye colorways af sidstnævnte i simple sorte og hvide farvekonstruktioner. Air Sock Racer kan købes hos Nike til 1.050 kroner.


adidas-digital-light-synthesis

Adidas skaber sneaker med ilt og lys

I deres grænsesøgende bestræbelser på at finde nye teknologier har Adidas nået en ny milepæl. Sammen med den amerikanske 4D-printvirksomhed Carbon har den tyske sportsgigant formået at skabe en ny sål printet ved hjælp af ilt og lys. Hvordan det helt hænger sammen, er vidst en længere historie, men såler produceret efter individuelle behov kom lige et stort skridt tættere på meget hurtigt. Du skal dog vente lidt, da de første eksemplarer står til at lande i Europa engang i efteråret.

Læs også: Pink forår: Otte lyserøde sneakers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af