Beyoncé afslører Jay-Z’s kommende Puma-sneaker

Beyoncé afslører Jay-Z’s kommende Puma-sneaker

Forleden dag delte hun billeder af sit look til en Saint Heron-fundraiser, hvor hun droppede de dyre mærker for en stund, og nu er hun tilbage på Instagram med endnu en af sine billedmontagevideoer. Denne gang antyder titlen, at hun har været med Jay-Z til en øver op til den ‘4:44’-turné, han tager af sted på den 27. oktober.

Ud over en Stella McCartney-t-shirt-kjole og Off-Whites genkendelige taske, så er det denne gang Beyoncés skovalg, der løber med opmærksomheden. Der er nemlig tale om et par af de Jay-Z x Puma Clyde, som en Puma-ansat tidligere på sommeren kom til at leake på nettet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Det er endnu uvist, om den får en bredere release, eller om 1:44, som der står skrevet på siden af Beyoncés par, betyder, at det er det første af i alt 44 par, eller ja, fire par hvis den bare tæller op til albumtitlen.

Rygterne går dog på, at der er noget større i vente fra Jay-Z og Puma, der altså også står som medsponsor på hans kommende turné.

Læs også: Beyoncé fortsætter sin mere tilgængelige stil

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af