Seks ting fra H&M x Erdem vi godt ville stå i kø for

De har lige afsløret hele det kommende samarbejde, og der er især seks items, vi er vilde med.
Seks ting fra H&M x Erdem vi godt ville stå i kø for


Skjorte

Der er noget victoriansk over Erdem Moralioglus hang til højhalsede toppe og pliserede stofkanter, og det klassiske, noble look kommer til sin ret her på en trods alt underspillet måde. Skjorten kan sagtens styles ind i en mere moderne sammenhæng for et fint twist, som i topbilledet på denne artikel, hvor power-suitet skaber en god kontrast. Den kommer til at koste 499 kroner.



Kjole

Blomster er nærmest synonym med Erdem, og denne kjole inkorporerer dem flot, uden at det bliver for dominerende. Og igen tilføjer de pliserede detaljer noget stoisk til designet. Kjolen er sat til 799 kroner.


Kortærmet skjorte

Herreskjorter er ikke længere konservative, ensfarvede beklædningsgenstande – og selvfølgelig heller ikke, når Erdem skaber dem. Selv om det er første gang, at brandet laver herretøj, så er kollektionen et bevis på, at den romantiske æstetik sagtens kan føres videre. Skjorten er netop et forfinet bud på en humoristisk hawaiiskjorte, hvor kantbåndene sender tankerne mod Guccis genkendelige farvestriber. Den kommer til at koste 699 kroner.



Blazer

Power-suitet har i den grad fået en revival, og ved de netop overståede internationale modeuger viste flere designere, at en oversize blazer bliver en stor del af SS18-looket. Så køb denne en størrelse større, end du normalt ville – og ja, du kan helt droppe bukserne. Den står til 1.299 kroner.



Hoodie

Erdem er ikke helt fanget i sin egen fortidsromantik, så der er også blevet plads til et par hoodies i H&M-samarbejdet. Denne er en fin måde at trods alt holde fast i Erdem-universet og er igen noget, man sagtens kunne forestille sig Guccis Alessandro Michele finde på at inkludere i sine maksimalistiske kollektioner. Den kommer til at koste 499 kroner.



Strik

Vinteren venter trods alt lige om hjørnet, så en god strik er aldrig dumt. Denne kabelstrik udmærker sig ved sit croppede design og ekstra brede kantbånd, hvilket giver en et moderne look. Den er sat til 699 kroner



Fleece

Den virker godt nok lidt malplaceret i Erdems univers, men der er ingen tvivl om, at en fleece rammer lige ned i tidens tendenser, og kollektions bud er flot med lommedetaljerne og hætten, der skaber colorblocking-detaljer på den råhvide fleece. Den koster 799 kroner.

Læs også: H&M afslører sit kommede samarbejde med Erdem

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af