Ugens bedste sneaker-nyheder: Louis Vuitton-hype, Justin Timberlake og mere Nike x Off White

Få et overblik over ugens vigtigste nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Timberlake genopliver ikonisk Jordan-sneaker

Man kan vist roligt sige, at den seneste uge har stået i Justin Timberlakes tegn. Med et nyt album, et lidt obskurt merchandise-stunt og en optræden under Super Bowl, har popstjernen fyldt meget i den popkulturelle nyhedstrøm. For sneaker-afficinados er det nok særligt Super Bowl-showet, der står som ugens højdepunkt. 

Før sin optræden løftede Justin Timberlake nemlig sløret for en limited edition af den ikoniske Air Jordan 3 ‘White Cement’-sneaker med et swoosh på siden, der er skabt af Tinker Hatfield. Sneakeren blev selvfølgelig udsolgt få sekunder efter, at den i samme anledning blev sat til salg i Nikes sneaker-app.

Air Jordan 3-sneakeren skulle blive sat til salg igen i Justin Timberlakes ‘Man of the Woods’ pop up-shop i New York i denne weekend. Hvorvidt skoen bliver relanceret i et bredere omfang vides dog ikke.

Air Jordan 3 Dunk Contest

Heldigvis kan du stadig få fingrene i en opdateret version af Air Jordan 3 ‘White Cement’-colorwayen, nemlig ‘Dunk Contest’-udspillet. Det bliver lanceret den 14. februar forud for NBA’s All Star Weekend og i anledning af, at den har 30-års jubilæum sammen med Michael Jordans ikoniske dunk under All Star-weekenden i 1988.  


Virgil Abloh og Nike finder fodboldinspiration

Igennem mere end en måned har rygter floreret om endnu et samarbejde mellem Nike og Virgil Ablohs Off-White i forbindelse med VM i fodbold i Rusland til sommer.

Rygterne blev bekræftet ved et Nike-event tidligere på ugen, hvor designeren teasede sit første bud på en sneaker, der forener fodbold og mode.

Virgil Abloh sad under eventen selv i en orange hybridsneaker, der rent æstetisk forener Nikes Mecurial-fodboldstøvle og VaporMax-modellen, som Abloh også fortolkede med sit hypede ‘The Ten’-collab i efteråret.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af HYPEBEAST (@hypebeast) den

Også den forhenværende Louis Vuitton-designer Kim Jones, som i 2016 lavede en sneaker-collab med Nike, var til stede ved eventen. Spændende om Nike og Jones kommer til at blande blod igen.

Der er endnu ingen officiel lanceringsdato på den nye model fra Nike x Off-White, men meget tyder på, at det bliver først på sommeren. 


Dior melder sig på banen

Nu er Dior Homme-designeren Kris van Assche langt om længe klar til at sende mærkets version af en løbesilhuet på gaden.

Vi så den første gang under herremodeugen i New York i sommer, hvor A$AP Rocky blev spottet i den hvide/neongrønne sneaker, der rent æstetisk læner sig op af det chunky univers, som vi også har set hos blandt andre Gucci og Balenciaga.

Sneakeren landede i går i Dior Hommes flagsskibbutikker.


Sokkedesignet møder fodbold hos Adidas

Adidas fortsætter også med at hente inspiration i fodboldverdenen. Mærkets nyeste skud på stammen, Predator Tango 18+ TR, er et af de populære sokkedesigns, der rent æstetisk har samme udgangspunkt som udspillet de i efteråret sendte på gaden sammen med Gosha Rubchinskiy. 

Den nyeste colorway er en hvid/rød/bordeaux version. Sneakeren lander den 2. juli.


Flere monokrome Yeezy Dessert Rat 500 og et minimalistisk leak

Kanye West starter et nyt kapitel i sit samarbejde med Adidas. Flere Dessert Rat 500-modeller, der indkapsler tidens hang til overdimensionerede silhuetter, er allerede blevet teaset, og den seneste model, der har ramt nettet, er en monokrom sort version, ‘Utility Black’.

Du må dog væbne dig med tålmodighed. Vi har tidligere skrevet om en knækket hvid version af skoen, der skulle lande i marts, mens denne sorte colorway først forventes at ryge i salg til juni.

Det er ikke bare Yeezy Dessert Rat 500 og Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’, der fylder i Kanyes nyhedsstrøm.

Yeezy Mafia har netop leaket billeder af en ny silhuet i lys ruskind, der efter sigende skulle være en del af Yeezy Season 6-kollektionen. Og modsat Kanyes normalt meget maksimalistiske tilgang til sneakers, er denne i bedste Common Projects-stil helt minimalistisk.


Flere sokkedesigns fra modens epicenter 

Sokkedesignet har fyldt meget i modebilledet de seneste par år, men fænomenet lader ikke til at aftage. Tværtimod.

Balenciaga fortsætter med at lukrere på den hype, som modehuset selv har skabt. Senest i form af nye ‘Speed Runner’-modeller i samarbejde med Mr Porter, blandt en logomania-version.

Den kan shoppes hos Bergdoff Goodman nu.


Stella McCartneys såler får også vokseværk

De volumniøse såler var den helt store tendens i 2017. Det fortsætter i 2018, hvor endnu flere brands allerede er hoppet med på vognen.

Stella McCartney snusede allerede til tendensen i 2017 med ‘Eclypse’-silhuetten, men i anledning af foråret, har den britiske designer nu sendt en metallisk colorway på gaden, som netop er landet hos Farfetch.


Skaber Louis Vuitton sæsonens mest hypede sneaker?

Til Louis Vuittons SS18-kollektion, hvor Nicolas Ghesquière fandt inspiration i ‘Stranger Things’, sendte designeren den nye ‘Archlight’-silhuet ned af catwalken. En sneaker, der rammer perfekt ind i den futuristiske sneaker-tendens med den volumniøse sål og tekniske overdel. Hypen er ikke blevet mindre af, at Jaden Smith flittigt har båret den de seneste måneder – blandt andet på Grammy-showets røde løber.

Nu er Archlight-modellen landet i modehusets butikker i New York, men skulle efter sigende få en bredere release senere på måneden.


Kinesiske månesko

Man skal nok være basketball- eller badmintonspiller for at have et stort kendskab til Li-Ning. Ikke desto mindre har den kinesiske mastodont begået en sneaker, der godt kunne skabes noget hype omkring med sin forening af det populære sokkedesign, det futuristiske, metalliske look og den volumniøse sål. 

Li-Ning har endnu ikke meldt ud, hvornår den forventes at lande.


Vetements 90’er-rave

Moden har de senere sæsoner omfavnet 90’ernes ravekultur. Brands som MISBHV og svenske Eytys er nogle af de brands, der virkelig har taget tendensen til sig. Nu melder Vetements sig også under fanerne med en ny sneaker, som netop er blevet teaset.

Her er der tale om en collab med Swear London, der må karakteriseres som en af de mest ekstreme sneakers, Vetements indtil videre har været medafsender på.

Med dens overdimensionerede sål og Vetements skrevet på hælen har vi med garanti også at gøre med en sneaker, der som street style-fotograferne vil elske at forevige. 

Sneakeren forventes ifølge Hypebae at lande til efteråret.

Læs også: 21 Savage, Playboi Carti og Young Thug rykker ud for Adidas – med en diamantbelagt basketball

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af