Nina Agdal laver uretoucheret kampagne efter bodyshaming-episoden

Nina Agdal laver uretoucheret kampagne efter bodyshaming-episoden

I januar skabte den danske model overskrifter verden over, da hun udstillede, hvordan et magasin havde bodyshamet hende og droppet en forside med hende, fordi de ikke mente, at hun var tynd nok.

»Jeg er ikke bygget, som en catwalk-model og har aldrig været tynd som en pind. Nu mere end nogensinde omfavner jeg mine kurver og arbejder flittigt i træningscentret for at holde mig stærk og, vigtigst af alt, mentalt sund«, skriver hun blandt andet dengang.

Nu Nina Agdal så kampagnemodel for American Eagles undermærke Aerie, der netop har gjort det til sin metier at være inkluderende og forsøge at undgå vise urealistiske billeder af udelukkende slanke kvinder i sine reklamer.

Brandet var blandt de første til at droppe retoucherede billeder i sine kampagner, og de nye billeder med Agdal virker også som den perfekte opfølgning på episoden i januar.

Og Agdal stråler i den ny kampagne, som du kan se nedenfor.

Siden januar har danskeren gjort ekstra meget ud af at være inspirerende og positiv på sin Instagram, hvor hun har 1,7 millioner følgere

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Stræb efter at trives og være dit gladeste, bedste og mest ægte selv! Tag et minut og sæt dine intentioner og mål for ugen, der kommer – hvad end det er at få lavet noget på arbejde, prøve den der nye træning, at se en person du har savnet, eller bare at smile mere«, skrev hun for eksempel i søndags, hvor hun nok også varmede op til Aerie-kampagnen, da hun netop er iklædt deres ‘Thrive’-sweatshirt.

Læs også: Nina Agdal på amerikansk tv efter bodyshaming: »Jeg følte mig personligt angrebet«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af